De Ninja Tour racet naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 17 mrt 23 om 15:31

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Ninja Tour!

De Ninja Tour volgt de Mario Tour op. Centraal in de Ninja Tour is het Dry Dry Ruins-circuit dat tijdens de Ninja Tour zijn Mario Kart Tour-debuut maakt. De toevoeging van dit Mario Kart Wii-circuit was gisteren al geteased door het officiële Twitter-account. Naast Dry Dry Ruins komen ook Shy Guy Bazaar, Ninja Hideaway en Rainbow Road (Wii) terug in deze Tour.

Zoals gebruikelijk is er ook weer een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd voor de nieuwe Tour. Deze keer staat de nieuwe Mii-outfit in het teken van Spikey. Het silhouet van de volgende Mii Racing Suit lijkt te verraden dat we volgende keer een outfit kunnen verwachten met een Piranha Plant-thema.

De Ninja Tour gaat van start op 22 maart, tot die tijd kun je blijven racen in de Mario Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Nintendo deelt opnamevideo van themalied Bayonetta Origins

0

Media Nintendo deelt opnamevideo van themalied Bayonetta Origins

17-03-2023

1

Thijmen

Game Boy-posterset verkrijgbaar bij My Nintendo

1

Nieuws Game Boy-posterset verkrijgbaar bij My Nintendo

17-03-2023

1

Dennis

Reageer als eerste!