Datamine: 2 onaangekondigde amiibo voor Splatoon 3

  • Nieuws

  • 12 dec 23 om 14:15

  • Rik

  • 1

Het lijkt er op dat Splatoon 3 in de toekomst minstens twee nieuwe amiibo krijgt. Dataminers hebben hier sterke aanwijzingen voor gevonden in de code van de game.

Splatoon-games krijgen na hun release standaard grote content-updates. Zo kunnen we sinds begin deze maand aan de slag met de nieuwe content van het Bibberseizoen 2023. De constante toevoeging van nieuwe content maakt Splatoon 3 ook een geliefd ‘onderzoeksobject’ voor dataminers. Vaak zitten er al aanwijzingen in de code verstopt die toekomstige toevoegingen onthullen. Ene Ashbinary op X (het voormalige Twitter) zette onlangs de recente ontdekkingen op een rijtje: naast verschillende onbekende nieuwe stages en gear, kwamen er twee sets kledingstukken naar voren uit de ‘amiibo-collectie’. Deze categorie is gereserveerd voor outfits die exclusief zijn vrij te spelen met amiibo’s. De bijbehorende amiibo-codes bestaan op moment van schrijven echter nog niet, wat impliceert dat er nog minstens twee nieuwe Splatoon-amiibo in aantocht zijn.

De drie amiibo naar Splatoon 3 komen in de winter van 2022

Deze Splatoon-amiibo kwamen al eerder uit voor Splatoon 3

Ashbinary benadrukt dat het alles behalve zeker is dat deze voorlopige code echt zal leiden tot nieuwe amiibo, maar de kans hierop is wel groot. Volgend jaar komt het tweede deel van de betaalde DLC-uitbreiding van Splatoon 3 uit: Toren der Orde. Vaak koppelt Nintendo amiibo-releases aan zulke DLC-uitbreidingen. Er wordt momenteel gespeculeerd dat de twee nieuwe amiibo de vorm van Toren der Orde-personages zullen aannemen.

Zodra er meer nieuws naar buiten komt over deze mogelijke amiibo lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Kijk jij uit naar nieuwe Splatoon-amiibo? En welke personages verwacht jij als deze amiibo? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ashbinary op X

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Spin Rhythm XD – Verdraaid lekker ritmespel

1

Review Spin Rhythm XD - Verdraaid lekker ritmespel

12-12-2023

2

Dennis

Hoofdafbeelding bij Mario Kart 8 Deluxe-trailer toont alle 96 racebanen

2

Nieuws Trailer Mario Kart 8 Deluxe toont alle 96 racebanen

12-12-2023

4

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

12 dec 23 om 15:48

#12390‍

3812 XP | 717 comments

Ik moet de Inkling Girl en Octoling Boy en Small Fry nog kopen, Deep cut sla ik af, gezien die geen leuke outfits gaven.

Wat ik het liefste zie voor de DLC qua Amiibo is een Deadfish (acht) amiibo en een Pearl-bot Amiibo. Het is volgens mij wel uitgelegd dat de Octoling van de DLC wel Agent 8 uit Splatoon 2's Octo Expansion is, dus om daar nou weer een nieuwe Amiibo voor te maken zou ik jammer vinden.

Vind het qua Splatoon amiibo wel apart dat we geen Captain Cuttlefish en DJ Octavio Amiibo hebben, of Judd en Lil Judd of zelfs een Mr Grizz Amiibo. En dan niet de ingame beer uit de story mode, gezien die te groot zou zijn, maar zijn houten beeldje van Salmon Run.