Cult of the Lamb komt met volgende grote update: Sins of the Flesh

  • Nieuws

  • 24 nov 23 om 08:39

  • Erik

  • 0

Cult of the Lamb krijgt begin volgend jaar een nieuw update:  Sins of the Flesh. Deze zit vol gratis extra content. 

Je kunt bij Sins of the Flesh onder andere nieuwe “verhalen”, “mogelijkheden” en meer verwachten. Bij de teaser wordt enkel een plaatje van een slang of worm laten zien, samen met het schaap en zijn trouwe cultvolgelingen.

Ontwikkelaar Massive Monster benoemt via social media dat spelers nog “zoveel meer content kunnen verwachten” en  dat ze er “extreem hard aan gewerkt hebben”. In de komende weken onthult de ontwikkelaar meer.

Sins of the Flesh is niet de eerste grote contentupdate die verschenen is: eerder dit jaar kreeg het een cross-over met Don’t Starve Together en werd Relics of the Old Faith uitgebracht.

Cult of the Lamb verscheen op 11 augustus 2022 voor de Nintendo Switch. In het spel beheer je je eigen cult, en vecht je in dungeons tegen verschillende demonen en ander gespuis.

Bron: Massive Monster / Devolver Digital

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Geen 4K op Switch 2 volgens Digital Foundry

11

Nieuws Geen 4K op Switch 2 volgens Digital Foundry

24-11-2023

2

ProfessorBonk

Fan Friday: Zo laden Pikmin je telefoon op

2

Nieuws Fan Friday: Zo laden Pikmin je telefoon op

24-11-2023

4

Rik

Reageer als eerste!