Camera was bijna geen onderdeel van Project Zero-games

  • Nieuws

  • 31 okt 21 om 17:41

  • Rik

  • 0

Tegenwoordig is de camera niet weg te denken uit de Project Zero-games, maar een interview met producent Keisuke Kikuchi onthulde dat de eerste Project Zero bijna een ander voorwerp had gekozen.

Nintendoeverything hield het interview met Kikuchi ter ere van de release van Project Zero: Maiden of Black Water, een remaster van de Wii U game uit 2014. Op een vraag over de eerste Project Zero-game en de keuze voor de camera antwoordde Kikuchi het volgende:

Ja, toen we de eerste titel ontwikkelden, overwogen we ook een boog (en een ceremoniële pijl om het kwaad te verdrijven), talismans en een zwaard met magische krachten. Uit dat lijstje kozen we om de camera te implementeren omdat we die leuk en interessant in gebruik vonden, maar ook gebruikt kon worden voor de puzzels in de game.

Ook deelde Kukuchi zijn theorie waarom de serie het al twintig jaar vol houdt:

Ik denk dat dit is omdat de Project Zero-serie universele concepten voor angst bevat die niet gebonden zijn aan een specifieke tijd. Daarbij bestaat de game uit meer dan alleen horror, het verhaal, gevechtssysteem, personages en andere elementen zijn allemaal onderdeel van het avontuur uit de serie. Ik geloof dat fans de serie blijven steunen omdat al deze elementen in onze games verwerkt zitten.

Project Zero-games komen in Amerika uit onder de naam Fatal Frame en in Japan onder de naam Zero, het originele interview gebruikte de Amerikaanse naam.

Heb jij Maiden of Black Water al geprobeerd of speel jij liever Mario Party met alle lichten aan? Laat het ons weten in de comments.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Nieuwe trailer voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

7

Nieuws Nieuwe trailer voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

01-11-2021

3

Rik

Ontwikkelaar Haunted Chocolatier deelt info

0

Nieuws Ontwikkelaar Haunted Chocolatier deelt info

31-10-2021

2

Rik

Reageer als eerste!