Maker van Waluigi toont concept art en renders van Walpeach

Fumihide Aoki, de man achter het ontwerp van Waluigi, heeft concept art en 3D-renders getoond van Walpeach, de tegenhangster van Princess Peach!

Op zijn Instagrampagina deelt Fumihide Aoki achter zijn gebruikersnaam Yuzumpo artwork van een nooit gebruikt personage. Het gaat om Walpeach, de tegenhangster van Peach. In de schetsen zien we haar met een tennisracket in de hand. Deze is dan ook gemaakt ten tijde van Mario Tennis voor de Gamecube.

Ook heeft Aoki 3D-renders gepost, waardoor we een goed beeld krijgen van hoe het personage er in spellen zou hebben uitgezien. Dat ze Walpeach zou heten bevestigt de tekenaar in een van de reacties onder zijn post. Ook geeft hij aan dat hij Walpeach als een kind zag, die een stuk jonger was dan Wario en Waluigi.

Walpeach zag nooit het daglicht, en de reden kwam eerder dit jaar aan het licht. Miyamoto hield namelijk de kwaadaardige versie van Peach tegen, zo bleek uit een plots opgedoken interview uit 2008. Evelyne maakte destijds op basis van dat nieuws al een mock-up. Die kunnen we nu vergelijken met hoe Walpeach er echt uit zou komen te zien.

Op het kanaal van Fumihide Aoki staan meer verborgen parels. Zo is er alternatief concept art te zien van diverse Golden Sun-personages, en zelfs een summon die het uiteindelijke spel niet haalde.

Wat vind jij van Walpeach, is ze een beetje zoals je haar had voorgesteld? Laat het ons weten in de comments!

 

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij 7 opvallende Nintendo Switch-games voor december

1

Special 7 opvallende Nintendo Switch-games voor december 2023

01-12-2023

3

Erik

Brawlhalla krijgt cross-over met SpongeBob SquarePants

0

Nieuws Brawlhalla krijgt cross-over met SpongeBob SquarePants

01-12-2023

0

Coen

Discussieer met ons mee! 2

N2up

2 dec 23 om 02:09

#12280‍

1399 XP | 273 comments

Niet wat ik verwacht had. Beter dan verwacht, maar nog steeds blij dat walupeach er niet bijgekomen is. Alhoewel een terugkerende female villain wel leuk zou zijn in de Mario universe

Yosher

2 dec 23 om 14:40

#12283‍

5852 XP | 1084 comments

Ik vind het wel een leuk design, alleen denk ik niet dat het echt zou passen. Het komt bij mij eerder over als een van die meer generieke mensen van Game Boy Advance Mario Tennis en Golf, die me altijd net zo'n gevoel gaven.