Bliksemsnelle lanceertrailer voor Sonic Superstars

  • Nieuws

  • 18 okt 23 om 10:15

  • Rik

  • 0

Gisteren lanceerde SEGA de nieuwste game in de Sonic-serie: Sonic Superstars. Om de release te vieren deelde het bedrijf een lanceertrailer voor de game.

In Sonic Superstars gaat de blauwe egel terug naar zijn roots. Als vanouds ren je zo snel mogelijk door gevarieerde 2D-levels met Sonic, Tails, Knuckles of Amy. De nieuwe Chaos Emeralds zetten de levels af en toe op zijn kop. Bekijk de launch trailer hieronder zelf:

Sonic Superstars kwam op 17 oktober 2023 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms. Mitch was al voorzichtig enthousiast in zijn hands-on preview.

Ga jij gelijk aan de slag met Sonic Superstars of wacht je toch op de release van die andere 2D-gigant die deze week uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Hogwarts Legacy ScreenShot Nintendo Switch

5

Nieuws Nintendo deelt eerste blik op Hogwarts Legacy via website

18-10-2023

3

Evelyne

Hoofdafbeelding bij F-Zero 99 voegt King League toe en drie nieuwe races

0

Nieuws F-Zero 99 voegt morgen King League toe en drie nieuwe races

18-10-2023

3

Erik

Reageer als eerste!