[Terugkijken] Bekijk hier de LEVEL-5 VISION 2023

  • Nieuws

  • 9 mrt 23 om 11:00

  • Rik

  • 1

Na verschillende aankondigingen tijdens de Nintendo Direct van 8 februari houdt LEVEL-5 vandaag hun eigen online presentatie. De “LEVEL5 VISION 2023” zal om 12:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden worden op het officiële LEVEL-5 Youtube-kanaal.

De presentatie gaat volgens het bedrijf ongeveer een half uur duren. Ook zal de VISION 2023 volledig in het Japans zijn. Voor de Westerse markt is er Engelse ondertiteling beschikbaar. De verwachting is dat grote updates of aankondigingen kort na de presentatie ook door de Westerse kanalen van Nintendo zelf gedeeld worden.

Volgens LEVEL-5 zullen de volgende titels behandeld worden:

Bekijk hier de livestream met Engelse ondertiteling

De belangrijkste nieuwtjes kan je natuurlijk achteraf teruglezen op N1-UP!

Ook kun je ons later vandaag vergezellen bij de speciale bonus-stream van het Koopa Café. Hier proberen we samen de nieuwe Mario Kart 8-circuits uit, kijken we uit naar de premiere van de allerlaatste Super Mario Bros. Movie-trailer én is er natuurlijk ruimte om na te praten over de aankondigingen uit de LEVEL-5 VISION 2023!

Ga jij kijken naar de LEVEL-5 VISION 2023? Deel dan je eerste indrukken in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Info & trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

2

Nieuws Info & trailer voor Professor Layton and the New World of Steam

09-03-2023

7

Rik

Session: Skate Sim

2

Review Session: Skate Sim

09-03-2023

3

Icelos

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

9 mrt 23 om 11:42

#9144‍

5167 XP | 640 comments

Ik ga over 20 minuutjes zeker inschakelen voor Fantasy Life I: The Girl who Steals Time en Professor Layton and the New World of Steam want zijn de afgelopen Nintendo Direct toch plotseling twee van mijn meest geanticipeerde games van het jaar zijn geworden dus ik kijk er naar uit om er meer over te ontdekken.