Bekijk 10 minuten aan nieuwe Mario Party Jamboree gameplay

  • Media

  • 9 sep 24 om 19:28

  • Coen

  • 3

N1UP heeft de kans gehad beelden van Mario Party Jamboree op te nemen tijdens een preview sessie. Via deze gameplay-video kun je meteen zien hoe de nieuwe Mario Party eruit ziet en wat er te beleven valt!

Afgelopen week mochten we bij Nintendo op bezoek om een uurtje Mario Party Jamboree te spelen. Tijdens deze spelsessie kwamen er meerdere speelstijlen naar voren. We spelen een lekker potje ouderwets Mario Party, rennen ons rot in Koopatlon en bombarderen Bowser  in Bommen op Bowser.

Mario Party Jamboree

Mario Party Jamboree is het nieuwste deel in de welbekende Mario Party-reeks. De game combineert de beste delen van de laatste twee Mario Party games op de Nintendo Switch. Met 110 minigames en 7 borden is dit het grootste Mario Party spel tot nu toe. Met een dobbelsteen en een beetje geluk versla je je tegenstanders en word jij de nieuwe superster als Mario Party Jamboree 17 oktober voor de Nintendo Switch verschijnt!

Meer weten over Mario Party Jamboree? Lees dan onze hands-on preview!

Bron: Ons youtube-kanaal

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Gerucht: foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Gerucht: foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Art-director Zelda legt uit hoe design Majora’s Mask tot stand kwam

1

Nieuws Art-director Zelda legt uit hoe design Majora's Mask tot stand kwam

09-09-2024

2

Evelyne

Marvel vs. Capcom Fighting Game Collection – Ik wil je meenemen voor een ritje!

1

Review Marvel vs. Capcom Fighting Game Collection - Ik wil je meenemen voor een ritje!

09-09-2024

4

Coen

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

10 sep 24 om 09:20

#14380‍

5897 XP | 1138 comments

Ik zou de game 100% NIET op Nederlands zetten lol. Van wat ik zie is het trouwens maar weinig boardgame en steeds meer van die Bowser-onzin. Is dit hoe Mario Party tegenwoordig is? 

Coen

10 sep 24 om 11:07

#14382‍

261 XP | 22 comments

Dat vind ik een beetje een vreemde opmerking. Natuurlijk laat ik hier beelden zien van alle spelmodi maar het hoogtepunt (en dat weet Nintendo zelf ook) is natuurlijk het bordspel.

Apenknul

10 sep 24 om 14:50

#14383‍

4091 XP | 770 comments

Als je nou eens wat meer oplet op nieuws hiervan, dan weet je dat er 7 speelborden zijn, waarvan 5 nieuw en 2 oud. Die ''Bowser-onzin'' is gewoon een side dingetje, die ze ook gewoon aandacht geven.