Batman: Arkham Trilogy komt uit op 13 oktober

  • Nieuws

  • 16 aug 23 om 01:58

  • Rik

  • 3

Batman: Arkham Trilogy heeft een releasedatum gekregen. De trilogie lanceert op 13 oktober op de Nintendo Switch.

Dit maakte ontwikkelaar Rocksteady Studios bekend via Twitter/X. Comicbook Artist Christian Ward heeft voor de gelegenheid een speciaal Batman Arkham Trilogy kunstwerk gemaakt. Deze werd prominent gedeeld bij de aankondigingstweet.

De Batman Arkham Trilogy brengt drie games én hun DLC in een pakket naar de Nintendo Switch: Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011) en Batman: Arkham Knight (2015). De fysieke release van de game komt echter alleen met Arkham Asylum op de kaart. De rest van het pakket moet gedownload worden vanuit de eShop.

Kruip jij 13 oktober in de huid van de gevlederde superheld? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Game Boy Color-spel Xtreme Sports nu beschikbaar op de Switch

0

Nieuws Game Boy Color-spel Xtreme Sports nu beschikbaar op de Switch

16-08-2023

2

Martijn

Feral Interactive teaset twee nieuwe games voor Switch

0

Nieuws Feral Interactive teaset twee nieuwe games voor Switch

15-08-2023

0

Dennis

Discussieer met ons mee! 3

Selan

16 aug 23 om 08:24

#11109‍

2695 XP | 493 comments

Zeker weten dat ik deze ga halen! Heb alleen City op Wii U gespeeld 10 jaar geleden en de andere twee Arkham games nooit gespeeld, dus kijk hier heel erg naar uit. 

Lucas

16 aug 23 om 09:56

#11110‍

648 XP | 125 comments

Ik vond zelf City het minst van de 3. Maar die was wel het populairst. Asylum was lekker simpel, vond dat wel wat hebben. Knight vond ik echt fantastisch met die auto. Vele vonden dat minder, maar het is echt tof gemaakt. 

Maargoed, iedereen denkt er anders over.

Martijn

17 aug 23 om 22:19

#11126‍

3604 XP | 417 comments

Die art ziet er nogal fel, chaotisch en overgetrokken uit. Sommige stukken vind ik best mooi, maar andere dan juist weer totaal niet. Was al bang dat dit de cover-art ging worden. Past niet echt bij de stijl van de games, ongeacht welk deel. Op zich wel benieuwd naar de echte cover-art.

Geweldige games, vooral de eerste twee. De derde kon ik niet fatsoenlijk spelen, omdat de PC-versie echt wanstaltig draaide en vol bugs zat. Die kans krijg ik nu alsnog, al vond ik het verhaal en de Batmobile ook niet zo geweldig. Smaken verschillen, maar wil die game best nog eens doorlopen, als hij goed draait. Misschien dat ik 'm dan al wel veel beter kan waarderen.