Balatro voegt cross-over met Stardew Valley toe en meer

  • Nieuws

  • 4 uur geleden

  • Erik

  • 0

Balatro krijgt een cross-over met onder andere Stardew Valley. De nieuwe content is vanaf nu beschikbaar via een gratis update.

Het gaat om nieuwe kaarten met een Stardew Valley-jasje en eigen thema. Zo komt de geldbeluste winkeleigenaar voorbij, maar ook de burgemeester en veehouder Marnie.

De cross-over is onderdeel van de Friends of Jimbo 2-update. Deze voegt ook kaarten toe van The Binding of Isaac, Slay the Spire en Cyberpunk 2077.  Laatstgenoemde is een populair openwereldspel in een dystopische toekomst op concurrerende consoles, waar bekend acteur Keanu Reeves in speelt.

De update volgt het Friends of Jimbo Pack op, dat kaarten toevoegde van Among Us, The Witcher III, Vampire Survivors en Dave the Diver. Het spel bevat nu in totaal acht verschillende samenwerkingen.

De ontwikkelaar beloofde eerder dit jaar al dat het hier niet bij blijft: de game krijgt een grote contentupdate in 2025 die ‘nieuwe ideeën en strategieën’ toevoegt.

Balatro combineert pokeren met een roguelite, en je doel is om in verschillende antes (rondes) zoveel ver mogelijk te komen door punten te verzamelen. Ondertussen voeg je nieuwe, en steeds gekkere, kaarten toe aan je deck.

Dat de game zoveel extra content krijgt, is niet gek: het ging al meer dan twee miljoen keer over de virtuele toonbank. Het is daarnaast speelbaar in het populaire Dave the Diver.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel je dit griezelweekend?

0

Special Wat speel je dit griezelweekend? [26 oktober]

26-10-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Vergelijkingsvideo Yooka-Replaylee pit remaster tegen origineel

1

Nieuws Vergelijkingsvideo Yooka-Replaylee pit remaster tegen origineel

26-10-2024

2

Erik

N1-UP-community: Een ode aan 20 jaar GTA: San Andreas

3

Koopa Café N1-UP-community: Een ode aan 20 jaar GTA: San Andreas

26-10-2024

5

Redactie

Reageer als eerste!