Bakeru krijgt fysieke release

  • Nieuws

  • 8 okt 24 om 13:33

  • Rik

  • 0

Bakeru krijgt een fysieke uitgave op de Nintendo Switch. Dit maakten Spike Chunsoft en ontwikkelaar Good-Feel zojuist bekend.

De fysieke uitgave van Bakeru zal op 25 februari 2025 beschikbaar komen, in de Nintendo eShop is het spel al sinds 3 september 2024 beschikbaar. Verdere details over de fysieke versie zijn nog niet bekend gemaakt, maar het lijkt er niet op dat Limited Run Games betrokken is bij de fysieke release van Bakeru.


Bakeru speelt zich af in een Japan dat een mix is van het moderne Japan van vandaag en de ‘sprookjeswereld’ uit de Japanse folklore. Hoofdpersonage Bakeru moet alle regio’s van Japan bevrijden van de Festival Troops die het land hebben overgenomen. Dit doet Bakeru door middel van actie-platforming. Onze Daan was zeer enthousiast over Bakeru en beloonde het spel met een 9 in zijn review!

Bakeru is sinds 3 september 2024 beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, de fysieke release staat gepland voor 25 februari 2025.

Heb jij Bakeru al digitaal in huis gehaald? Of hoopte jij al stiekem op een fysieke release? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Mobiele titel Miyamoto maakt overstap naar Switch

0

Nieuws Mobiele titel Miyamoto maakt overstap naar Switch

18-10-2024

0

Evelyne

Nintendo Switch bevat de beste games volgens Metacritic

0

Nieuws Nintendo Switch bevat de beste games volgens Metacritic

08-10-2024

4

Robin

Zelda: Echoes of Wisdom bevat inderdaad verwijzingen naar A Link to the Past

2

Media Zelda: Echoes of Wisdom bevat inderdaad verwijzingen naar A Link to the Past

07-10-2024

3

Kitty

Reageer als eerste!