Atlus plant een onbekende 'grote release' in 2022

  • Nieuws

  • 28 dec 21 om 16:18

  • Rik

  • 0

Tegen het einde van het jaar wordt er vaak terug en vooruitgekeken. Zo ook bij de Japanse publicatie Famitsu, die een belangrijke medewerker van Atlus vroeg naar zijn hoop voor 2022. Volgens Shinjiro Takada heeft Atlus volgend jaar een belangrijke release op de agenda staan.

Shinjiro Takada is de product manager van de Creative Department 1st Production division. Een mond vol, maar het houdt in dat Takada leiding geeft aan de ontwikkelafdeling die onder andere verantwoordelijk is voor de Shin Megami Tensei- en Etrian Odyssey-games. Toen Takada werd gevraagd naar zijn hoop voor 2022 antwoordde hij het volgende (vertaald):

Ik heb ‘uitdaging’ gekozen als het sleutelwoord voor 2022, met de hoop om een game uit te brengen die een steunpijler wordt voor Atlus. Iedereen hier bij Atlus werkt hard om deze game zo te ontwikkelen dat het interessant en bevredigend zal zijn voor iedereen. Dus kijk er alsjeblieft naar uit!

Shinjiro Takada

Takada liet niet weten om welke titel het gaat. Er staat op dit moment nog geen grote release op de planning waar deze uitspraken aan gelinkt kunnen worden. Wel heeft de The Australian Classification Board in november 2021 een mysterieuze Atlus-titel ‘Project Pen’ beoordeeld. Deze game heeft een 15+ classificatie gekregen en bevat ‘Strong Violence’, ‘Sexualised Imagery’ en in-game aankopen. Deze omschrijving komt niet overeen met een game die ‘interessant en bevredigend zal zijn voor iedereen’.

Wat denk jij dat de mysterieuze nieuwe Atlus-titel wordt? Speculeer mee in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

Prijs en release Sonic LEGO-set bekend

1

Nieuws Prijs en release Sonic LEGO-set bekend

28-12-2021

0

Rik

Playstation lekt mogelijk releasedatum Sonic Frontiers

1

Nieuws Playstation lekt mogelijk releasedatum Sonic Frontiers

28-12-2021

0

Rik

Reageer als eerste!