Atelier Sophie 2 onthult themesong in trailer

  • Nieuws

  • 23 feb 22 om 14:23

  • Rik

  • 2

Uitgever Koei Tecmo heeft in een nieuwe trailer voor Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream de themesong voor de game onthuld.

Het lied heeft de naam ‘Syndetos’ gekregen en wordt gezongen door de Japanse zangeres Suzuyu. De trailer komt een paar dagen voor de release van de game. Atelier Sophie 2 is verhaal-technisch het vervolg op Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book, dat origineel voor de Playstation 4 uitkwam. Sinds 2021 is het eerste deel ook te spelen op de Nintendo Switch in het Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack (archief n1ntendo.nl). De grafische stijl en animaties maken ‘Sophie 2’ ook een spirituele opvolger van het goed ontvangen Atelier Ryza 2: Lost Legends & the secret Fairy.

De trailer laat tijdens de themesong verschillende beelden uit de game zien. Zowel de omgevingen als de personages die Sophie zal ontmoeten in de game komen voorbij. Bekijk de trailer hieronder:

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream komt 25 februari uit voor de Nintendo Switch. Japan krijgt de game een dagje eerder.

Ga jij Atelier Sophie 2 The Alchemist of the Mysterious Dream in huis halen? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Karby_kirby_en_de_vergeten_wereld

2

Nieuws Kirby oefent voor zijn rijbewijs in schattige nieuwe KARBY beelden

23-02-2022

2

Mitch

Diamond en Pearl-remakes krijgen meer multiplayeropties met versie 1.2.0

3

Nieuws Diamond en Pearl-remakes krijgen meer multiplayeropties met versie 1.2.0

23-02-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Swift

25 feb 22 om 11:30

#3843‍

196 XP | 31 comments

"Ga jij Atelier Sophie 2 The Alchemist of the Mysterious Dream in huis halen?"

Absoluut! Ik heb de serie pas leren kennen bij Atelier Ryza, maar sindsdien een inhaalslag gemaakt. Ik vind het leuke en relaxte games met altijd lekker veel te doen. Maar je moet wel van de (vaak over-the-top Japanse) stijl houden. Dat doe ik

Rik

25 feb 22 om 15:49

#3847‍

4698 XP | 668 comments

Leuk om te horen Swift, veel plezier! Heb je Atelier Sophie 1 ook gespeeld?

Zelf heb ik Ryza ook nog ergens in het seal liggen, maar kom er voorlopig nog niet aan toe. Het klinkt echter wel als een game die ik op zijn minst een keer moet proberen!