Diamond en Pearl-remakes krijgen meer multiplayeropties met versie 1.2.0

  • Nieuws

  • 23 feb 22 om 12:26

  • Erik

  • 3

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl hebben een nieuwe update ontvangen. Versie 1.2.0 voegt onder andere functies toe die het gemakkelijker te maken om online te vechten en te ruilen.

Zo is de Colosseum toegevoegd: een manier waarop je online of lokaal gevechten kunt doen met eigen regels. Daarnaast is het nu mogelijk om met acht spelers in de Union Room te spelen. Tot slot is de rem op gekloonde of andere illegale Pokémon gegooid: deze zijn niet meer bruikbaar in multiplayer.

Versie 1.2.0 | Pokémon Brilliant Diamond + Shining Pearl

Uitgebracht op 21 februari 2022

  • Meer functies voor Union Room
    Het maximale aantal spelers dat tegelijkertijd met elkaar kan communiceren via lokaal of internet, is verhoofd naar acht. Daarnaast kun je door ‘Greeting’ of ‘Capsule Decorations’ te kiezen, elkaars Trainer Card of Capsule Decorations bekijken.
  • Colosseum gevechtsfunctie toegevoegd
    De eerste verdieping van een Pokémon Center geeft toegang tot het Colosseum, waar je kunt vechten met andere spelers via zelf gekozen regels. Denk hierbij aan: het aantal Pokémon dat je mag gebruiken, hun level, Single Battle, Double Battle, Multi Battles. Colosseum is lokaal en online te gebruiken.
  • Ruilen en vechten met Pokémon
    Sommige Pokémon die verkregen zijn via onbedoelde of illegale wegen, zijn niet meer bruikbaar in Link Trades of Link Battles.

Dataminers hebben daarnaast achterhaald dat de games binnenkort misschien Pokémon Home ondersteunen, een applicatie waarmee je Pokémon kunt bewaren en overzetten.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn sinds 19 november beschikbaar voor de Nintendo Switch. De remakes verkochten zes miljoen keer in hun eerste week. Wij waren gematigd positief over deze games: Rik beoordeelde ze met een 7.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo neemt Shiver Entertainment over

0

Nieuws Nintendo neemt Shiver Entertainment over

21-05-2024

1

Rik

Atelier Sophie 2 onthult themesong in trailer

2

Nieuws Atelier Sophie 2 onthult themesong in trailer

23-02-2022

0

Rik

Fall Guys in laatste fase van ontwikkeling voor Nintendo Switch

6

Nieuws Fall Guys in laatste fase van ontwikkeling voor Nintendo Switch

23-02-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Icelos

23 feb 22 om 17:13

#3817‍

2653 XP | 242 comments

Dit miste toch wel een beetje ook, goed dat ze het hebben toegevoegd!

rob1N

23 feb 22 om 19:40

#3822‍

5446 XP | 1049 comments

hmmm, wel een beetje te laat. 

Lucas

24 feb 22 om 15:00

#3826‍

648 XP | 125 comments

Fantastisch om te zien dat Multi-Battle terug is. Nog niet geprobeerd maar hoop dat het 12 vs 12 is. Dat speel ik nog steeds op de GameCube in Colosseum en XD Gale of Darkness met vrienden. Nadeel is dat je kabels nodig hebt en zodra iemand te fanatiek wordt, is het spel voorbij omdat de kabel loslaat. Er is nooit een andere console game geweest die dit ook bood (Battle Revolution ook niet), tot nu dan eindelijk. Dus hier wordt ik wel enthousiast van

Nadeel is... Colosseum en XD Gale of Darkness hebben veel mooiere graphics!!! Hoe erg dat ook is.