Art of Balance is de Game op Proef van december

  • Nieuws

  • 9 dec 21 om 00:48

  • Rik

  • 3

Art of Balance is vanaf 14 december een week lang gratis te spelen als onderdeel van Game op Proef voor alle Nintendo Switch Online-leden. Je hoeft hiervoor niet het uitbreidingspakket voor NSO te hebben aangeschaft. Dit blijkt uit de geüpdatete info op de pagina voor Art of Balance in de Nintendo eShop.

Van 14 tot en met 20 december kunnen NSO-leden de volledige game gratis uitproberen. Wie gebruik wil maken van de Game op Proef-periode kan de game nu alvast downloaden in de Nintendo eShop. Let hierbij op dat je klikt op de download-knop voor Game op Proef, en niet op de aankoop-knop. De game is op dit moment te koop in de eShop voor €8,99. Ook is er een gratis demo beschikbaar.

Game op Proef is onderdeel van je Nintendo Switch Online-lidmaadschap: elke maand kan je een week lang gratis een volledige game uitproberen. Eerder waren onder andere Prison Architect en Two Point Hospital beschikbaar.

Bekijk hier de trailer voor Art of Balance

Art of Balance is een nieuwe versie van de gelijknamige Wiiware-game. Je moet torens zien te bouwen met blokken in verschillende vormen, zonder dat deze omvallen. De game kent ruim 200 levels verdeeld over acht werelden. Art of Balance kent ook een multiplayer voor maximaal 4 personen.

Ga jij volgende week – gratis – aan de slag met Art of Balance? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

0

Kitty

Tandem: A Tale of Shadows – blijft in de schaduw

0

Review Tandem: A Tale of Shadows – blijft in de schaduw

09-12-2021

0

Ness

15 jaar Wii: Wat is jouw favoriete Wii-game?

23

Special 15 jaar Wii: Wat is jouw favoriete Wii-game?

08-12-2021

5

Erik

Discussieer met ons mee! 3

dw4smash

9 dec 21 om 09:35

#2758‍

475 XP | 92 comments

Heb de game al een tijd. Leuk om af en toe eens op te pakken.

Wesleye98

9 dec 21 om 09:42

#2759‍

437 XP | 46 comments

Ik heb deze game jaren geleden op de 3DS gespeeld. Het 3D-effect vond ik erg goed gedaan bij dit spel. De puzzels zijn erg tof en worden ook lekker uitdagend. Als je van puzzelgames houdt, kan ik je vertellen dat het spelen van deze game het meer dan waard is, zeker als deze gratis is

Rik

9 dec 21 om 14:23

#2769‍

4722 XP | 671 comments

Voor een weekje gratis, dus als je hem helemaal wilt spelen zul je (800 puzzels gedeeld door 7 dagen) ruim 100 puzzels per dag moeten doen

Wel tof om te lezen dat meerdere leden van de community al goede ervaringen hebben met de game, hij komt van het Duitse Shi'nen media. Die mag ik sowieso al