Anniversary Tour voegt laatste content-update toe aan Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 15 sep 23 om 13:03

  • Rik

  • 0

Na vier jaar actieve ondersteuning kondigt Nintendo de laatste Tour met nieuwe content aan voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag kunnen we aan de slag met de Anniversary Tour.

De Anniversary Tour volgt de Sundae Tour op. Deze Tour moet de vierde verjaardag van de game vieren, maar is gelijk de laatste Tour waarin nieuwe banen, karts of personages worden toegevoegd. Afgelopen week maakte het in-game nieuwskanaal bekend dat er na 4 oktober geen nieuwe content meer wordt toegevoegd aan het spel. De ondersteuning wordt niet volledig stopgezet: na 4 oktober zijn er nog wel om de twee weken nieuwe Tours te vinden in Mario Kart Tour, maar gebruiken deze enkel bestaande content.

De trailer van de Anniversary Tour toont King Mario in een kroon-kart. Verder komen er vele City Tracks voorbij in de trailer. De verschillende City Tracks waren de belangrijkste nieuwe circuits die debuteerden in Mario Kart Tour, dus het is passend dat zij de revue passeren tijdens de viering van de vierde verjaardag.

Zoals gebruikelijk wordt er ook een nieuw Mii Racing Suit toegevoegd in de Anniversary Tour. Deze keer heeft het kostuum een Koopa Clown-thema. Vanwege het stopzetten van nieuwe content eindigt de trailer voor de verandering niet met een silhouet-teaser voor de volgende Tour. De Koopa Clown Mii Racing Suit is de laatste toevoeging aan de Mii Racer garderobe.

De Anniversary Tour gaat van start op 20 september, tot die tijd kun je blijven racen in de Sundae Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen. Vanaf 4 oktober 2023 heeft Nintendo de toevoeging van nieuwe content stopgezet, vanaf deze datum recyclen nieuwe Tours bestaande content.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Hoofdafbeelding bij Level-5 deelt trailers voor meerdere Switch-games vandaag

1

Nieuws Level-5 deelt vandaag trailers van meerdere Switch-spellen

16-09-2023

4

Erik

Shin-chan: Shiro of Coal Town aangekondigd voor Switch

2

Nieuws Shin-chan: Shiro of Coal Town aangekondigd voor Switch

15-09-2023

1

Dennis

Reageer als eerste!