amiibo-ondersteuning bevestigd voor Zelda: Echoes of Wisdom

  • Nieuws

  • 17 aug 24 om 23:13

  • Rik

  • 0

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom heeft ingebouwde amiibo-ondersteuning. Dit blijkt uit de omschrijving op de Japanse productpagina van Nintendo.com.

Er werd al langer gespeculeerd over amiibo-ondersteuning, maar nu is er officiële bevestiging. Net zoals andere Zelda-games op de Nintendo Switch ondersteunt Echoes of Wisdom elke uitgebrachte amiibo met Zelda-thema (onder andere uit de Smash Bros.-serie, Breath of the Wild of Tears of the Kingdom). Andere amiibo worden niet herkend door de game. Het lijkt erop dat de amiibo geen grote bonussen geven in het spel: voor het inscannen van Zelda-amiibo krijg je enkel wat items of outfits in afwijkende kleuren.

Het inscannen van amiibo levert extra items op voor tijdens je avontuur.

In tegenstelling tot de meeste andere Zelda-spellen lijkt Echoes of Wisdom geen nieuwe eigen amiibo te krijgen. Wel heeft Nintendo besloten om een nieuwe batch van de Link’s Awakening-amiibo (in dezelfde artstyle als Echoes of Wisdom) te produceren. Fans die hoopten op een Zelda-amiibo in dezelfde stijl lijken vooralsnog van een koude kermis thuis te komen. De amiibo met Zelda’s Wind Waker-uiterlijk krijgt wel een herprint.

Het is niet de eerste keer dat de Japanse site voor The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom meer informatie deelt over het spel dan de Westerse tegenhangers: ook de ondersteunende cast aan personages kwam via de Japanse site naar buiten.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is vanaf 26 september exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Verzamel/gebruik jij nog amiibo? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo (Japans)

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Screens en details Phantom Brave: The Lost Hero verschenen

0

Media Screens en details Phantom Brave: The Lost Hero verschenen

18-08-2024

1

Karlijn

Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid – Ouderwets Japans

0

Review Natsu-Mon: 20th Century Summer Kid - Ouderwets Japans

17-08-2024

1

Daan

Reageer als eerste!