Aflevering 4 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 13 dec 23 om 17:00

  • Rik

  • 1

The Pokémon Company heeft de vierde aflevering van de web-serie Pokémon: Paldean Winds online gezet. De mini-serie speelt zich af in Paldea, de regio uit Pokémon Scarlet & Violet.

De web-serie werd aangekondigd tijdens de Pokémon Presents van afgelopen augustus. Dit is de laatste aflevering van de vierdelige serie. WIT STUDIO, onder andere bekend van Attack on Titan en Pokémon the Movie: The Power of Us, was verantwoordelijk voor de animaties. In september kwam de eerste aflevering online, gevolgd door de tweede in oktober en de derde in november.

Pokémon: Paldean Winds volgt de avonturen van drie Academy-leerlingen: Ohara, Aliquis en Hohma. In de laatste aflevering kijken de drie leerlingen terug op hun geslaagde video-opdracht over de Paldea-regio. Verschillende locaties en Gym Leaders passeren de revue.

Aflevering 4 heet ‘Breathe Together’

De mini-serie Pokémon: Paldean Winds komt officieel ten einde met deze aflevering. Het is niet voor het eerst dat Pokémon geanimeerde mini-series op Youtube plaatst. In 2021 kwam ter ere van de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise de web-serie Pokémon Evolutions online.

Wat vind jij van de laatste aflevering van Pokémon: Paldean Winds? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

SEGA deelt gratis kerstkostuum voor Sonic Superstars

0

Nieuws SEGA deelt gratis kerstkostuum voor Sonic Superstars

13-12-2023

2

Martijn

mario rpg MAIN IMAGE

1

Special De Game of the Year-nominatie van Thijmen: Super Mario RPG Remake

13-12-2023

2

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15 dec 23 om 00:38

#12417‍

5383 XP | 1037 comments

het was een beetje... nikszeggend?