SEGA deelt gratis kerstkostuum voor Sonic Superstars

Ho ho ho! Sonic is klaar voor de feestdagen, met zijn eigen kerstman-outfit!

SEGA heeft een kleine kerstverrassing aan Sonic Superstars toegevoegd. Daardoor kan Sonic door de levels rennen in zijn eigen kerstkostuum, voor wat extra feestvreugde deze decembermaand. Je vindt deze outfit gratis in de Nintendo eShop.

Eenmaal gedownload selecteer je Sonic in Story Mode en drukt dan naar links of rechts, om het kerstpakje te selecteren. Vervolgens kun je met Sonic rondrennen, terwijl hij een warme kerstmuts en jasje draagt. Zo komt die egel goed voor de dag, deze kerst!

Sonic viert de feestdagen in stijl!

Sonic Superstars verscheen op 17 oktober 2023 en werd wisselend nog best goed ontvangen, waaronder in onze review. Eerder waren al meer alternatieve kostuums beschikbaar voor de speelbare personages in het spel, waaronder in LEGO-stijl.

Ga jij Sonic’s kerstpak downloaden en uittesten, misschien tijdens de kerstdagen? Vertel ons meer over jouw kerstplannen in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Bekijk nu je Nintendo-jaaroverzicht van 2023

2

Nieuws Bekijk nu je Nintendo-jaaroverzicht van 2023

13-12-2023

5

Kitty

Aflevering 4 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

1

Nieuws Aflevering 4 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

13-12-2023

1

Rik

Reageer als eerste!