Aflevering 1 van Pokémon: Paldean Winds nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 7 sep 23 om 11:45

  • Rik

  • 0

The Pokémon Company heeft de eerste aflevering van de web-serie Pokémon: Paldean Winds online gezet. De mini-serie speelt zich af in Paldea, de regio uit Pokémon Scarlet & Violet.

De web-serie werd aangekondigd tijdens de Pokémon Presents van afgelopen augustus. Er komen in totaal vier delen van de serie uit. WIT STUDIO, onder andere bekend van Attack on Titan en Pokémon the Movie: The Power of Us, is verantwoordelijk voor de animaties.

Pokémon: Paldean Winds volgt de avonturen van drie Academy-leerlingen: Ohara, Aliquis en Hohma. In de eerste aflevering maken zij een introductievideo over hun school voor een nieuwe transfer-leerling. Het maken van de video gaat echter niet volgens plan voor Ohara en zij loopt weg richting Glaseado Mountain. De aflevering duurt ongeveer elf minuten en kun je exclusief bekijken op het officiële Youtube-kanaal van The Pokémon Company:

Aflevering 1 heet ‘Breathe Out’

De overige drie afleveringen van Pokémon: Paldean Winds komen later online. Het is niet voor het eerst dat Pokémon geanimeerde mini-series op Youtube plaatst. In 2021 kwam ter ere van de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise de web-serie Pokémon Evolutions online.

Wat vind jij van de eerste aflevering van Pokémon: Paldean Winds? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

0

Nieuws Dead By Daylight kondigt nieuwe cross-overs aan

15-05-2024

1

Coen

Hoofdafbeelding bij Nintendo toonde Nintendo Switch 2-demo's tijdens Gamescom

8

Nieuws Gerucht: Nintendo toonde Switch 2-demo's op Gamescom

07-09-2023

6

Rik

Officieel Stardew Valley-kookboek lanceert op 14 mei 2024

0

Nieuws Officieel Stardew Valley-kookboek lanceert op 14 mei 2024

07-09-2023

2

Thijmen

Reageer als eerste!