5 Nintendo Switch-games voor augustus 2022

  • Nieuws

  • 31 jul 22 om 09:00

  • Erik

  • 3

Ik weet het, we zijn allemaal nog druk met Xenoblade Chronicles. Maar we moeten toch vooruitkijken – ook voor mensen die helemaal niet houden van 100+ uren durende RPG’s. In dit artikel vind je daarom 5 Nintendo Switch-games voor augustus 2022!

Two Point Campus

9 augustus – Nintendo Switch (€39,99)

Two Point Campus is een knotsgekke sim waarbij jij je eigen universiteit mag bouwen én managen. Ontwerp lokalen, cafetaria’s en rekruteer kierewiet personeel. Studenten aan jouw school hebben geen normaal lespakket, maar genieten van de meest wonderbaarlijke vakken. Vervolg op het goed ontvangen Two Point Hospital!

Blossom Tales II: The Minotaur Prince

16 augustus – Nintendo Switch eShop (€11,24 t/m 15-08, daarna €12,49)

Blossom Tales was een alleraardigste Zelda-like. In het vervolg kruip je wederom in de huid van Lily, die door een A Link to the Past-achtige wereld trekt, waar overal weer wat bijzonders te beleven is. Lukt het jou om de Minotaur King te verslaan?

RPG Time: The Legend of Wright

18 augustus – Nintendo Switch eShop (€29,99)

Ik heb trailers bekeken, maar nog steeds geen idee hoe ik deze game goed kan omschrijven. Je speelt als een jongen die ervan droomt om gameontwikkelaar te worden. Daarom gaat ‘ie op reis om een prinses te redden, en komt hij in de meest knotsgekke situaties terecht. Geen idee wat dit is, maar tof ziet het er zeker uit.

Pac-Man World Re-Pac

26 augustus – Nintendo Switch (prijs nog niet bekend)

Pac-Man World is terug! Re-Pac is een 3D-platformer gericht voor alle leeftijden, waarin je in de huid kruipt van de bekende spelmascotte. Versla eindbazen, spring over obstakels en red je gekidnapte familie. Haal alle zes levels en je kunt zelfs de originele arcadetitel vrijspelen.

Dusk Diver 2

28 augustus – Nintendo Switch (€49,99)

Dusk Diver 2 is een actie-RPG annex musouspel. Er zijn een heleboel verschillende personages, die een heleboel verschillende combo’s kunnen uitvoeren. De titel speelt zich een jaar af na het eerste deel en het is aan jou om een nieuwe groep slechteriken te verslaan!

Pssst…

Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum bekend, maar we achten de kans groot dat Kirby’s Dream Buffet deze maand ook uitkomt voor de Nintendo Switch. Dit is een vrolijk partyspel; à la Fall Guys waarbij je… zoveel mogelijk moet eten. Mjam!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Nintendo, dek je toch eens in tegen een overname van Square Enix!

3

Column Nintendo, dek je toch eens in tegen een overname van Square Enix!

31-07-2022

6

Rik

Switch-fabrikant trekt financiële vooruitzichten in vanwege chiptekorten

0

Nieuws Switch-fabrikant trekt financiële vooruitzichten in vanwege chiptekorten

31-07-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Fl@ppy

31 jul 22 om 09:26

#6150‍

2786 XP | 539 comments

Heb genoten van Blossom Tales, maar niet genoeg om een vervolg te halen. 

oldman86

31 jul 22 om 13:59

#6152‍

1161 XP | 217 comments

Ik hoop het dat Kirby komt in augustus + Disney speedstorm 

Ribbelchips

1 aug 22 om 13:45

#6170‍

918 XP | 177 comments

Two Point Campus ga ik uiteindelijk wel halen, maar Hospital was ook erg snel afgeprijsd, dus ik wacht nog mooi even. Ook gezien de backlog.

Ben wel erg benieuwd wanneer ze nu van plan zijn om Advance Wars te gaan releasen...