Corpse Party II: Darkness Distortion aangekondigd voor Nintendo Switch

XSEED en Mages hebben aangekondigd dat Corpse Party II: Darkness Distortion in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch. De release staat gepland voor de herfst van 2024.

Corpse Party II: Darkness Distortion is een nieuwe toevoeging aan de horrorserie, maar nu met nieuwe personages, een nieuwe setting, een angstaanjagende nieuwe vloek en verkenbare 3D-omgevingen.

In de nieuwe titel van de cult-klassieke Japanse horrorfranchise kunnen spelers vrije de volledig in 3D weergegeven gangen van het Amare Est Vivere Ziekenhuis verkennen. Dit is mogelijk vanuit zowel derde als eerste persoonsperspectieven. Met zes hoofdstukken, acht extra scenario’s en tal van Bad Endings voor spelers om te ontdekken is Corpse Party II: Darkness Distortion volgens de ontwikkelaars het perfecte instappunt voor nieuwe horrorfans, terwijl het de trouwe fans op het puntje van hun stoel houdt.

 

Aankondigingstrailer voor Corpse Party II: Darkness Distortion

De titel wordt zowel fysiek als digitaal verkocht voor de Nintendo Switch. XSEED zal een Ayame’s Genade-editie uitbrengen, die een exemplaar van het spel met omkeerbare hoes bevat, een ‘Red jezelf’ LED-blauwe kaars in de stijl van de in-game opslagpunten, een 64 pagina’s tellend kunstboek gevuld met exclusief materiaal achter de schermen, een griezelige ‘Ayame’s Genade’ lenticulaire kunstkaart, een ‘bewijskit’ met items rechtstreeks uit de gamewereld en een Amare Est Vivere ‘Medisch kit’ metalen buitenkast.

Ben jij een Corpse Party fan en staat deze game op jouw verlanglijst? Laat het ons weten in de comments en vertel ons direct wat jij verwacht van het volgende deel in deze horrorsaga!

Bron: Officiële trailer via YouTube

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

1

Mark

Hoofdafbeelding bij F-Zero: Maximum Velocity snelt naar Switch Online+ deze week

2

Nieuws F-Zero: Maximum Velocity op NSO+ te spelen vanaf vandaag

29-03-2024

4

Erik

Reageer als eerste!