Rune Factory-spin-off Project Dragon krijgt nieuwe gameplayvideo

  • Media

  • 1 jun 24 om 10:03

  • Erik

  • 0

Marvelous heeft een nieuwe video gedeeld van Rune Factory: Project Dragon, een aankomende spin-off in de Rune Factory-franchise.

De video duurt anderhalve minuut en richt de schijnwerpers op de twee protagonisten Subaru en Kaguya, en de manier waarop ze vechten. Rune Factory: Project Dragon belooft een ware actie-RPG te worden, met een grote focus op gevechten en speciale aanvallen.

 

In een persbericht legt Marvelous uit dat je speelt als Subaru of Kaguya, die beide zogenaamde ‘Earthmates’ zijn. Zij gebruiken de kracht van dans (en niet van het boeren) om te communiceren met de wereld om hun heen. De trailer toont bijvoorbeeld dat Kaguya kan zweven met een parasol, maar er zijn bijvoorbeeld ook drums en andere objecten.

Vechten doen ze met zwaarden, maar er zijn voor de Rune Factory-serie ook nieuwe wapens zoals bogen en ’talismannen’. De titel speelt zich af in “Oosterse landen, met een Japanse uitstraling”.

De game is vorig jaar officieel onthuld tijdens de Marvelous Showcase, samen met Rune Factory 6 en een nieuwe Story of Seasons. De uitgever gaf recent een kleine update over laatstgenoemde boerensimulator.

Er is op dit moment nog geen releasedatum bekend voor Project Dragon: Rune Factory. Ook weten we nog niet op welke platformen het spel uitkomt.

Hoe vind jij dit eruit zien? Krijg jij ook Genshin Impact-vibes? Laat het weten in de reacties!

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

3

Coen

Wat speel je dit weekend? [1 juni] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [1 juni] 

01-06-2024

3

Erik

Marvelous geeft update over aankomende Story of Seasons

0

Nieuws Marvelous geeft update over aankomende Story of Seasons

01-06-2024

1

Karina

Reageer als eerste!