Marvelous geeft update over aankomende Story of Seasons

  • Nieuws

  • 1 jun 24 om 02:43

  • Karina

  • 0

Marvelous heeft tijdens hun jaarlijkse presentatie een kijkje gegeven in de voortgang van het nieuwste ‘Story of Seasons’-spel. Hikaru Nakano, de seriebeheerder, heeft een aantal spannende nieuwe functies en verbeteringen onthuld waar spelers naar uit kunnen kijken.

In de komende titel van de serie kunnen spelers zich verheugen op een nog intensere natuurbeleving. De seizoenen zullen gekenmerkt worden door extreme weersomstandigheden zoals stormen en hevige sneeuwval. Innovaties zoals bliksemschichten tijdens de nacht en schitterend vuurwerk zullen de hemel verlichten. De flora en fauna in het spel zijn vernieuwd, met een frisse uitstraling die trouwe fans zeker zullen herkennen en waarderen.”

 

Een opwindende toevoeging is de zweefvlieger, die spelers voor het eerst de mogelijkheid biedt om hun wereld vanuit de lucht te verkennen. Ook dierenvrienden kunnen uitkijken naar de terugkeer van huisdieren, waaronder katten en honden, die het boerderijleven nog aangenamer maken.

Hikaru Nakano zegt het volgende (vertaald)

Het volgende spel gaat over het gevoel dat je echt de natuur en de geneugten van de vier seizoenen ervaart. Zo zijn bliksem tijdens de nacht en vuurwerk die de hemel verlichten anders dan alles wat de serie eerder heeft gezien. Zelfs bekende bloemen en groenten hebben een frisse look gekregen die Story of Seasons-fans zullen waarderen.

We zijn ook hard aan het werk om het seizoensgebonden weer precies goed te krijgen. Dat betekent stormen, sneeuwstormen en loeiende winden die je zullen onderdompelen in de ervaringen van het leven op een boerderij. Het volgende deel in de serie zal zelfs voor het eerst een deltavlieger bevatten! Kijk uit naar meer informatie in de toekomst.

En dierenvrienden, juich! Harige vrienden, zoals katten en honden, zullen ook in het spel zijn. Ons doel is om trouwe Story of Seasons-fans tevreden te stellen met de volgende titel, en het ook leuk te maken voor nieuwe fans. Wacht alstublieft nog even op meer nieuws. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de toekomst van de serie!

Wat denken jullie, welke nieuwe avonturen zullen deze veranderingen met zich meebrengen?

Bron: Marvelous

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

15-06-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Rune Factory-spin-off Project Dragon krijgt nieuwe gameplayvideo

0

Media Rune Factory-spin-off Project Dragon krijgt nieuwe gameplayvideo

01-06-2024

2

Erik

Gerucht: Youtube pakt gaming leaks aan

0

Nieuws Gerucht: Youtube pakt gaming leaks aan

01-06-2024

3

Rik

Reageer als eerste!