Pokémon krijgt kledinglijn voor baby's en kinderen

The Pokémon Company heeft aangekondigd dat TPC’s Pokémon merkuitbreiding voor baby’s en peuters, Monpoké, zijn assortiment wereldwijd gaat aanbieden. Voorheen was het assortiment alleen op Aziatische markten beschikbaar. 

Monpoké heeft als doel om het Pokémon merk bekend te maken onder baby’s en peuters. Zo biedt het onder andere een reeks animatieseries, merchandise en boeken aan. Het volledige assortiment aan producten van Monpoké is op de website van het Pokémon Center te vinden. Hieronder is wat meer informatie te lezen over de onderdelen die deel uitmaken van de wereldwijde marktuitbreiding.

Als eerste hebben we de Youtube-serie ‘Fun Times on monpoké Island’. Dit is natuurlijk een kindvriendelijke serie die het leven van een aantal bekende Pokémon in poppenvorm op een eiland volgt. In totaal zijn er zes afleveringen die elk hun eigen les bevatten, waardoor de baby’s, peuters en kinderen ook nog iets belangrijks meekrijgen tijdens het kijken.

Als tweede hebben we de Pokémon gethematiseerde kleding- en huidverzorgingslijn van het Franse merk Bonpoint. De collectie aan kleding is gemaakt voor kinderen die tussen een maand en 14 jaar oud zijn en bevat onder andere jassen, petten en pyjama’s. Het assortiment aan huidverzorgingsproducten is daarentegen gemaakt voor iedereen met een gevoelige huid. Zo zijn er onder andere gezichtscrèmes en verschillende soorten shampoo beschikbaar.

Afbeeldingen: Bonpoint / The Pokémon Company

Als laatste is er een reeks Monpoké-boeken die gemaakt zijn in samenwerking met Scholastic. Het assortiment bestaat uit een serie prentenboeken met de namen ‘Pokémon Playtime’, ‘Pikachu’s First Friends’ en ‘Pikachu Loves’. De boeken zijn momenteel beschikbaar via het Pokémon Center in de VS en worden binnenkort ook in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar.

De bovenstaande productlijnen zijn voor nu alles wat er wereldwijd beschikbaar komt, maar The Pokémon Company heeft al laten weten dat er in de toekomst meer producten beschikbaar komen.

Ben jij van plan om een van deze producten aan te schaffen voor je eigen kinderen of als cadeau? Laat het ons weten in de comments!

Bron: pokemoncenter.com

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Maker Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes geeft statement over staat Switch-versie

0

Nieuws Maker Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes geeft statement over staat Switch-versie

25-04-2024

2

Karina

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

5

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Lucas

25 apr 24 om 13:03

#13513‍

638 XP | 123 comments

Cool! Mijn vrouw is in verwachting van de tweede, dus laat maar komen!