Link neuriet klassieke Zelda-deuntjes tijdens koken in Tears of the Kingdom

Het koken van eten in the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft heel wat nieuwe features gekregen. Zo zijn er nieuwe recepten aan het spel toegevoegd die terug gevonden kunnen worden in Link’s kookboek. Maar, er is nog een andere nieuwe toevoeging gedaan aan het koken die je misschien wat minder snel ontdekt. 

Als je heel goed luistert, kan je Link klassieke Zelda-deuntjes horen neuriën tijdens het koken. Zo komen onder andere de Zelda’s Lullaby, Ballad of the Wind Fish, Saria’s Song en Ballad of the Goddess voorbij.

Naast de bovenstaande vermeldde deuntjes, zijn er nog veel meer te horen tijdens het koken in Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu te spelen op de Nintendo Switch.

Heb jij Link al een klassiek Zelda-deuntje horen neuriën tijdens het koken in the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: TAHK0 op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Aonuma praat over vergelijkingen Majora’s Mask en Tears of the Kingdom

1

Nieuws Aonuma praat over vergelijkingen Majora's Mask en Tears of the Kingdom

15-05-2023

3

Thijmen

Furukawa: “Vroege aankondiging Nintendo Switch was een speciaal geval”

3

Nieuws Furukawa: "Vroege aankondiging Nintendo Switch was een speciaal geval"

15-05-2023

6

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Paul

16 mei 23 om 09:49

#9904‍

3829 XP | 664 comments

Het was mij ook al opgevallen. Leuk detail!

rob1N

17 mei 23 om 14:40

#9923‍

5639 XP | 1087 comments

haha ja ik hoorde met de eerste keer koken saria's song. grappig klein detail. Maar moeten jullie dat nou echt als nieuwsitem posten?