Gameplay getoond van Metal Slug Tactics

In een uitgebreide trailer zien we zes minuten aan gameplay van het dit najaar verschijnende Metal Slug Tactics!

Uitgever Dotemu heeft een nieuwe trailer getoond van Metal Slug Tactics. Deze strategiegame is een spin-off van de bekende Metal Slug-serie en verschijnt dit najaar.

De trailer toont zes minuten aan gameplay, en geeft een goed beeld wat we van het spel kunnen verwachten. De makers noemen de game een tactical roguelike RPG, en het spel zal dus elementen uit al deze genres bevatten. Zo kies je vóór elke missie je drie strijders, maar moet je ook nadenken over welke wapens en skills je ze meegeeft.

Vervolgens plaats je ze op het strijdtoneel voor een turn-based veldslag, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Fire Emblem of Mario + Rabbids. Gaandeweg bouwen je personages adrenaline op, die je kunt inzetten om speciale vaardigheden te gebruiken.

Metal Slug Tactics werd al in 2021 aangekondigd tijdens een Indie World Showcase, maar werd een aantal keren uitgesteld. Dit najaar zal het spel eindelijk verschijnen voor de Nintendo Switch.

Heb jij ook zo’n zin om tactisch bezig te gaan met de Metal Slug-helden? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Hotel Galactic Nintendo Switch screenshot

0

Nieuws Studio Ghibli-geïnspireerde managementgame Hotel Galactic aangekondigd voor Switch

11-06-2024

2

Kitty

Retro-racer Victory Heat Rally komt dit jaar naar Nintendo Switch

0

Media Retro-racer Victory Heat Rally komt dit jaar naar Nintendo Switch

11-06-2024

1

Robin

Reageer als eerste!