Studio Ghibli-geïnspireerde managementgame Hotel Galactic aangekondigd voor Switch

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Kitty

  • 0

Ontwikkelaar Ancient Forge heeft een cozy management simulatiegame aangekondigd, geïnspireerd op de stijl van Studio Ghibli: Hotel Galactic.

Op 9 juli start de Kickstarter-campagne voor het spel waar intussen al drie jaar aan gewerkt wordt. In de aankondigingstrailer kun je de stijl en de gameplay alvast bewonderen:

Op de Steam-pagina zijn de belangrijkste features opgesomd (vertaald):

In Hotel Galactic tover je een vervallen intergalactisch hotel om tot een bloeiende toeristische bestemming. Gebruik modulaire bouwmechanismen om kamers te renoveren en meubels aan te passen. Ondertussen optimaliseer je de indeling van je hotel, zodat gasten efficiënt op hun bestemming aanpassen. Ook je omgeving kun je aanpassen en gebruiken: werk samen met het ecosysteem van het eiland door de vele vreemde grondstoffen te oogsten, herstel het pad dat naar de weide leidt en bevolk het met nieuwe buitenaardse planten en schattige dieren. Verzamel verschillende ingrediënten en producten en tover ze om in smakelijke gerechten met het unieke kooksysteem!

Uiteraard is er ook een sociaal aspect: ontmoet een cast van eigenzinnige en innemende personages, onder leiding van je spookachtige gids, opa Gustav. Huur en beheer een gevarieerde bemanning van buitenaardse metgezellen, elk met hun eigen speciale vaardigheden en eigenschappen. Zie hoe generaties arbeiders hun kennis en vaardigheden doorgeven aan nieuwe leden van je team. Sluit vriendschappen met je gasten, luister naar hun verhalen en zorg ervoor dat je hotel voelt als een echt thuis.

Gebruik je slimste medewerkers om nieuwe tools, apparatuur en technologieën voor de ontwikkeling van het hotel te ontwikkelen en te onderzoeken. Pas het hotel aan verschillende soorten gasten aan, want met elke gast kun je andere onderzoekstakken vrijspelen. Duik later in het spookachtige ondergrondse complex om nieuwe materialen en wezens te ontdekken en de bouwruimte uit te breiden.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Hotel Galactic. Ga jij de Kickstarter-campagne in de gaten houden of backen? Laat het weten in de comments!

Bron: Gematsu

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

0

Nieuws Eerste gameplay Life is Strange: Double Exposure

14-06-2024

1

Rik

Kamaeru: A Frog Refuge nintendo switch screenshot

1

Media Kikker op met lanceertrailer Kamaeru: A Frog Refuge

11-06-2024

1

Kitty

Gameplay getoond van Metal Slug Tactics

0

Media Gameplay getoond van Metal Slug Tactics

11-06-2024

1

Dennis

Reageer als eerste!