Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

  • Media

  • 17 mei 24 om 09:15

  • Erik

  • 0

Bandai Namco heeft zojuist de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch gedeeld. 

De opening toont de Straw Hat Pirates op hun schip Thousand Sunny, als ze zomaar de lucht in worden geschoten door een hoge geiser. Vervolgens komen Franky, Nami, Luffy en alle negen leden voorbij (behalve Jinbei, die zat ten tijde van de game nog niet bij de crew), terwijl ze uiteindelijk belanden op een mysterieus eiland.

Bandai Namco laat daarnaast een afbeelding zien met de extra’s: een nieuw scenario (Reunion of Memories), twee sets aan outfits: Sniper King Traveling Outfit en City of Water Outfit Set. Laatstgenoemde is exclusief voor de Switch-versie.

De extra's bij One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

One Piece Odyssey is een turn-based RPG in de wereld van de populaire piratenanime  en -manga. Elk van de Straw Hats heeft daarnaast zijn eigen unieke vaardigheid die je helpt om de grootse wereld te verkennen of om puzzels op te lossen. Gevechten zijn opgedeeld in verschillende ‘gebieden’ en het is aan jou om de helden zo slim mogelijk te positioneren.

Half april is het spel aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het is sinds begin 2023 beschikbaar op concurrerende platformen.

Op 26 juli 2024 komt One Piece Odyssey: Deluxe Edition naar de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

LEGO Horizon Adventures heeft verhaal van 8 uur

0

Nieuws LEGO Horizon Adventures heeft verhaal van 8 uur

14-06-2024

2

Rik

Hoofdafbeelding bij Sony:

2

Nieuws Sony: "Miyamoto heeft erg sterke visie over Zelda-film"

18-05-2024

5

Erik

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

4

Karina

Reageer als eerste!