Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg krijgt lanceertrailer

Om de release van het spel te vieren heeft Koei Tecmo een lanceringstrailer voor Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg gedeeld. 

Atelier Marie is de eerste titel in de Salburg-trilogie van de Atelier-serie en speelt zich af in de hoofdstad van het koninkrijk Schigsal. Je gaat als de hoofdpersoon, Marie, een eigen werkplaats (Atelier) openen. In deze werkplaats zal je alchemie gaan beoefenen, terwijl je een studie voortzet aan de Salburg Academie. Omdat Marie het zo slecht op de academie doet, heeft ze vijf jaar de tijd om een voorwerp te maken dat haar lerares tevreden stelt. De remake van Atelier Marie: The Alchemist of Salburg is de eerste keer dat deze game in het Westen te spelen is. Het origineel kwam exclusief uit in Japan.

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg is nu te spelen op de Nintendo Switch. Ik beloonde het spel met een 8 in mijn review en noemde het een tijd- en zorgeloze RPG.

Heb jij Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg al in huis gehald? Laat het ons weten in de comments!

Bron: KOEI TECMO AMERICA op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Gerucht: Tales of Xillia mogelijk naar Nintendo Switch

0

Nieuws Gerucht: Tales of Xillia mogelijk naar Nintendo Switch

21-07-2024

1

Rik

Pokémon Sleep – Laat me slapen!

4

Column Pokémon Sleep - Laat me slapen!

18-07-2023

4

Dennis

HEaderafbeelding bij review van Neon White op Nintendo Switch

0

Nieuws Neon White krijgt fysieke Switch-release

17-07-2023

1

Thijmen

Reageer als eerste!