Neon White krijgt fysieke Switch-release

Het spel Neon White dat vorig jaar in juni uitkwam in de Nintendo eShop krijgt een fysieke release voor de Nintendo Switch.

Het spel is al een tijdje uit, maar nu heeft fysieke distributeur ‘iam8bit’ aangekondigd dat het spel in het vierde kwartaal van dit jaar een fysieke release krijgt.

De fysieke versie van Neon White kost 39,99 euro en komt met een exemplaar van het spel, een exclusief omslagblad van Neon White-tekenares Rebecca Ryan en vijf Neon White anime-stijl “character peeker”-stickers. Je kan de fysieke versie van Neon White nu alvast pre-orderen bij verschillende verkopers online.

Neon White is een first-person shooter dat met een vechtsysteem werkt dat op kaarten is gebaseerd en waarin vlugge bewegingen erg belangrijk zijn. Het speelt zich af in een abstracte hemel waarin je hemelse demonen moet verslaan. Willem beloonde het spel destijds met een 9.5 in zijn review.

Ga jij de fysieke versie van Neon White in huis halen, of heb je de digitale versie van het spel al gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Bron: iam8bit op Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

21-06-2024

2

Erik

Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg krijgt lanceertrailer

0

Media Atelier Marie Remake: The Alchemist of Salburg krijgt lanceertrailer

17-07-2023

2

Thijmen

Vang Rillaboom in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Rillaboom in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

17-07-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!