Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition

Helaas is de Switch-versie van deze game gecanceld

 

Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition

Dompel jezelf onder in een diepere single-player RPG-game-ervaring. Verrijkt met de nieuwste technologie en functies, bouwt Deadfire verder op de basis van klassieke D&D-gameplay met enorm verbeterde graphics, diepere spelmechanismen en een geheel nieuw avontuur waarin keuzes er echt toe doen.

Ontdek de nieuwe regio van de Deadfire – plan je eigen koers per schip en verken de rijke en exotische eilanden van de archipelregio, ontdek nieuwe plaatsen, interageer met hun inwoners en aanvaard een verscheidenheid aan quests in elke haven.

Stel je eigen groep samen en pas je metgezellen aan – kies uit 7 verschillende metgezellen om je op je zoektocht te vergezellen en wijs meerdere klassen en diepere mogelijkheden toe aan elk van hen. Wees getuige van hun persoonlijke relaties en interacties met de toevoeging van het nieuwe ‘companion’ systeem.

Leid je schip over de zeeën – je schip is veel meer dan alleen een schip om te verkennen. Upgrade je schip en bemanning en kies welke vaardigheden je verbetert om onderweg gevaarlijke ontmoetingen te overleven.

Speel in Turn-Based Mode of Classic Real-Time met pauze – Dompel jezelf onder in een diepere RPG-game-ervaring voor één speler – nu met zowel klassieke realtime met pauze als nieuwe turn-based gevechten. Deadfire bouwt meer dan ooit op de basis van klassieke tabletop gameplay.

Een enorm avontuur – Meer dan 100 uur gameplay per playthrough.

Speel zoals je wilt – Gedetailleerde character creator en meer dan 1000 klassenpermutaties geven je de vrijheid om te zijn wie je maar wil.

Verzamel je party – Bouw je party en pas je metgezellen aan om mee te doen aan je zoektocht. Wijs voor elk meerdere klassen en diepere vaardigheden toe. Wees getuige van hun persoonlijke relaties, reacties op spelerskeuze en interacties met elkaar.

Screenshots