Final Fantasy IX

Aragami is een third-person stealthgame waarin jij als ondode huurmoordenaar de macht hebt over de schaduwen. Teleporteer naar elke schaduw, word onzichtbaar, materialiseer wapens of roep zelfs een schaduwdraak op om je doelwitten uit te schakelen.

Aragami: Shadow Edition bevat Aragami: Nightfall, een verhaalcampagne die plaatsvindt voor de gebeurtenissen van Aragami, plus alle content die tot dusver is uitgebracht voor Aragami.

Jij bent Aragami, een wraakzuchtige geest met de kracht om de schaduwen te beheersen. Je bent opgeroepen door Yamiko, een meisje dat opgesloten zit in de stadsvesting Kyuryu. Ga op een duistere reis vol bloed en geheimen om de waarheid over Aragami te onthullen. Infiltreer de bezette stad Kyuryu met je bovennatuurlijke krachten en bestrijd het licht met schaduw. Onthul een verhaal over tweelingzielen die verbonden zijn door het lot dat tijd en geheugen overstijgt.

In Aragami: Nightfall gaan schaduwmoordenaars Hyo en Shinobu achter de mysterieuze ‘alchemist’ aan op een laatste missie om een verloren metgezel terug te brengen. Speel als Hyo en Shinobu en gebruik de nieuwe schaduwkrachten in een verhaalcampagne die je sluipvaardigheden op de proef stelt.

Screenshots