Vijf games om te spelen met het Nationaal Hitteplan

  • Special

  • 24 jul 18 om 17:00

  • Dyon

  • 0

Het Nationaal Hitteplan is sinds 23 juni van kracht. Dat houdt in dat we voldoende moeten drinken, het lichaam koel moeten houden, lichamelijke inspanning moeten beperken én er wordt geadviseerd niet naar buiten gaan op het heetst van de dag. Meer redenen om een spelletje te spelen zijn er niet. Hierbij vijf games die je het beste kunt spelen bij deze hittegolf.

Go Vacation – Wii, Nintendo Switch (komt uit op 27 juli)

Go Vacation voor de Nintendo Wii is bij uitstek dé game die je kunt spelen met dit weer. In dit spel verken je het tropische Kawawii Island en kun je vijftig verschillende activiteiten doen. Denk aan sport- en danswedstrijden, maar ook aan minigolf, tafelhockey en hanggliding. Een zomerse vakantiegame bij uitstek die we je zeker aanraden te spelen bij deze hittegolf. Zeker met de Nintendo Switch-versie in aantocht komende vrijdag is dit wel een must have met zulke temperaturen.

Super Mario Sunshine – Nintendo GameCube

Een Super Mario-titel die meer zon heeft dan deze bestaat er niet. In Super Mario Sunshine voor de Nintendo GameCube reis je met Mario, Peach en co. af naar Isle Delfino om te genieten van een welverdiende vakantie. Dat de dingen echter anders lopen is natuurlijk geen verrassing. Toch krijg je de nodige afkoeling in de vorm van F.L.U.D.D., de waterpomp/pistool die Mario moet gebruiken om het hele eiland schoon te maken.

Pokémon Sun & Moon – Nintendo 3DS

In de Pokémon-serie zijn Sun & Moon misschien wel de meest zomerse van alle generaties. Alola is zelfs zo tropisch dat Vulpix en Ninetales hun vuursoort hebben ingeruild voor het ijstype, en dat Exeggutor eindelijk groeit zoals hij hoort te groeien door de grote hoeveelheid zonlicht. Deze RPG kun je lekker meenemen op vakantie en valt vooral goed te spelen in de schaduw, want in de zon kun je meestal niks van je Nintendo 3DS-scherm aflezen.

Ever Oasis
Ever Oasis – Nintendo 3DS

Ever Oasis kun je een verborgen pareltje noemen op de Nintendo 3DS. Deze IP van Grezzo Games speelt zich af in de oase van de woestijn en jij bent verantwoordelijk voor het opbouwen en het onderhouden van deze koelteplek. Dit doe je door allerlei spullen te oogsten en schatten op te graven in tientallen kerkers vol puzzels.

Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Nintendo 3DS

In Mario & Luigi: Dream Team Bros. ga je wederom met Mario, Luigi, Peach en co. op een welverdiende vakantie, en ditmaal is het Sluimereiland de locatie. In deze RPG moeten Mario & Luigi op onderzoek uit nadat Prinses Peach gevangen wordt genomen in een droomwereld. Aan jou de taak om het tropische eiland (en de droomwereld van Luigi) te verkennen en Peach weer eens te redden. Met meer dan 35 uur speelplezier kom je de tijd dan wel door!

Mario & Luigi

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vang Swampert in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Swampert in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

27-05-2024

1

Erik

Henry the Hamster Handler

0

Review Henry the Hamster Handler

25-07-2018

0

Paul

Captain Toad: Treasure Tracker (Nintendo Switch / Nintendo 3DS)

0

Review Captain Toad: Treasure Tracker (Nintendo Switch / Nintendo 3DS)

24-07-2018

0

Dyon

Reageer als eerste!