Win vanavond prijzen tijdens de Koopa Café Pubquiz!

  • Prijsvraag

  • 30 dec 22 om 18:00

  • Willem

  • 3

Pak de agenda er maar vast bij want op vrijdag 30 december 2022 sluiten wij het jaar af met de eerste Koopa Café pubquiz! Onder begeleiding van deze enige echte quizmaster Willem gaan we jullie de leukste Nintendo-vragen van het jaar stellen.

De dagen worden korter, de eindejaarslijstjes komen online en het Koopa Café maakt zich klaar voor de winter. 2022 was een geweldig jaar voor N1-UP en toch ook vooral vanwege de lancering van ons community-deel van de website, het Koopa Café. Dé online thuishaven voor al je Nintendo nieuws, chatten met andere Nintendo-fans, het bijwonen van livestreams en onze podcasts. Wij kunnen dan ook geen feestelijkere afsluiting voor 2022 bedenken dan dat samen met jullie te vieren tijdens een speciaal live-evenement.

En niet alleen gaat een digitaal feestje worden, maar zijn er ook leuke prijzen te winnen. Wat dacht je van Persona 5 Royal voor de Nintendo Switch?

Hoe doe ik mee met de pubquiz?

Je bent vast niet de enige als je denkt: “Wat leuk! Hoe doe ik mee?”. Via onze Twitch pagina kan je op vrijdag 30 december om 20:00 deelnemen aan onze speciale pubquiz livestream. De echte quiz start om 20:30 en zal waarschijnlijk een goed anderhalf uur duren. De quiz wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal en iedereen kan hier aan deelnemen. We gebruiken daarvoor een speciale powerpoint presentatie in combinatie met de service Peardeck. Hiervoor heb je geen speciale login informatie nodig en hoef je alleen maar een gebruikersnaam en e-mailadres op te geven tijdens het meedoen met de pubquiz. Dit blijft anoniem voor andere deelnemers, maar wordt wel gedeeld met de N1-UP redactie voor het contacteren van winnaars.

LET OP: ALS JE NIET JE TWITCH-GEBRUIKERSNAAM EN EMAILADRES INVULT KAN JE WEL MEEDOEN MET DE QUIZ,  MAAR MAAK JE GEEN KANS OP DE PRIJZEN!

Ook onze pubquiz is een leuke liveshow, net als Shy Guys Finish Last

Tijdens de quiz beantwoord je vragen op je telefoon of computer door multiple-choice antwoorden te geven, open antwoorden in te vullen of door getallen in te vullen. Voor elke vraag heb je minimaal 30 seconden de tijd om een antwoord in te vullen. De gehele pubquiz bestaat uit meerdere rondes met unieke Nintendo-gerelateerde vragen. Sommige vragen zijn inkoppertjes en andere zijn echt expert-vragen. Het enige advies wat ik je van tevoren kan geven is om lekker even terug te bladeren door de N1-UP artikelen van dit jaar en je Nintendo-kennis goed op te krikken!

De pubquiz zal gepresenteerd worden door mijzelf, Willem, maar ook verscheidene andere redactieleden zullen hun gezicht laten zien. Redactieleden mogen deelnemen aan de quiz (en we gaan ook zeker een onderlinge ranglijst delen met jullie) maar maken geen kans op prijzen tijdens hun deelname. Over de vragen en antwoorden hoef je je geen zorgen te maken, deze blijven in gesloten enveloppen door deze quizmaster.

Dus, lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan vrijdag 30 december vanaf 20:00 langs op onze website of de Twitch van N1-UP. De pubquiz zelf zal starten om 20:30. Ik en de N1-UP redactie kijken enorm uit naar de afsluiting van 2022 en hopen zo veel mogelijk van jullie te zien!

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

1

Dennis

Hoofdafbeelding bij Pokémon Theme Song in hoogste regionen Top 2000 van 2023

7

Nieuws Pokémon Theme Song ook in 2022 hoog genoteerd in Top 2000

30-12-2022

3

Erik

10 best beoordeelde Switch-games van 2022 (zonder N1-UP-review)

1

Nieuws 10 best beoordeelde Switch-games van 2022 (zonder N1-UP-review)

30-12-2022

6

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Tamadachi

16 dec 22 om 15:02

#7926‍

5046 XP | 630 comments

Wauw, super leuk om het game jaar 2022 toepasselijk af te sluiten met een Koopa Café Pubquiz helemaal gevuld met Nintendo gerelateerde vragen

Het lijkt mij erg gezellig om met de hele community in het Koopa Cafe vragen te beantwoorden dus ik ben zeker van plan om deel te nemen.

Ik had bij de opening van het Koopa Café al vernomen dat jullie een keer een pub quiz van plan waren te organiseren dus jullie hebben zo te lezen goed de tijd genomen om dit met Peardeck voor elkaar te krijgen.

Erik

17 dec 22 om 11:34

#7939‍

4592 XP | 335 comments

Ik heb er zin in!

Mitch

27 dec 22 om 08:45

#8039‍

3026 XP | 470 comments

HYPE