Header Super Smash Bros Ultimate

Nederlandse Smasher 'Space' wordt derde op Syndicate 2019 in Utrecht

  • Special

  • 28 okt 19 om 19:38

  • Mitch

  • 0

De eerste ronde van Nintendo’s European Smash Circuit 2019 competitie vond afgelopen weekend plaats in de Utrechtse Jaarbeurs en daar was Nederlands succes te proeven!

Nederlands beste smasher, Space, heeft na een lang toernooi met veel sterke Europese tegenstanders uiteindelijk de derde plaats weten te halen tijdens het Super Smash Bros Ultimate toernooi op Syndicate 2019. Het toernooi maakte onderdeel uit van Nintendo’s European Smash Circuit. Een dergelijke hoge plaatsing levert de Nederlander punten op om kans te maken om mee te spelen in de finale die in 2020 zal plaats vinden. Er deden ruim 700 deelnemers mee aan het toernooi.

Super Smash Bros Ultimate Ridley

Inkling, Samus & Wario
Space (die voornamelijk Inkling speelt) was tijdens Syndicate 2019 de enige Nederlander die in de top 8 terecht kwam. Andere grote namen uit de Nederlandse scene, zoals Mr.R (Chrom/Roy) en Supahsemmie (Young Link), kwamen aardig dichtbij de top 8, maar moesten toch hun Franse en Duitse concurrenten voor zich dulden. Uiteindelijk ging Fransman Glutonny er met de winst vandoor.

Gluttony staat al een tijdje bekend als de beste Smash Ultimate-speler van Europa. Met bizar gecalculeerd en beheerst spel wist hij met zijn Wario in een zenuwslopende finale het eerste toernooi van het European Smash Circuit te winnen door de Duitse Samus-speler quiK te verslaan. Een van de meest hype momenten was echter toen quiK hem in één van de matches compleet af maakte en 3 levens over hield. Daarna herpakte Gluttony zich in de opvolgende potjes, maar quiK bleef zeker zijn mannetje staan in één van de mooiste sets van het toernooi. Check het hieronder v.a. 23:00!

Nintendo European Circuit
Syndicate 2019 vond plaats van 25 t/m 27 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 700 deelnemers uit heel Europa streden mee om de titel. Het is tevens het eerste Super Smash Bros Ultimate-toernooi waarin Nintendo officieel samenwerkt met de fanatieke competitive Smash-scene. Geen items te bekennen hier, dus! Het volgende toernooi dat meetelt voor het Nintendo European Circuit is Dreamhack 2019 dat plaats zal vinden van 28 november t/m 1 december 2019 in Zweden.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Vang Swampert in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Swampert in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

27-05-2024

1

Erik

Super Monkey Ball Banana Blitz HD

0

Review Super Monkey Ball Banana Blitz HD

29-10-2019

0

Mitch

Luigi’s Mansion 3 – Spooktaculair Stofzuigfestijn

0

Review Luigi’s Mansion 3 – Spooktaculair Stofzuigfestijn

28-10-2019

0

Ness

Reageer als eerste!