Indies @ Gamescom: potentiële spellen voor Nintendo Switch

  • Special

  • 4 sep 18 om 17:00

  • Paul

  • 0

Twee weken geleden waren we met de N1ntendo-crew op Gamescom om de nieuwste games te spelen! Als afsluiter van de Indies @ Gamescom-serie werpen we een blik op indiespellen die (nog) niet aangekondigd zijn voor Nintendo Switch en waarom deze spellen niet mogen missen op Nintendo’s nieuwste console.

WHAT THE GOLF?

WHAT THE GOLF? is een golfspel gemaakt door mensen die een hekel aan golf hebben. In WHAT THE GOLF? speel je door diverse levels waarbij je het balletje bij de vlag moet krijgen. De twist is echter dat het balletje soms een persoon, voetbal, auto of een huis is! Dit zorgt voor hilarische taferelen en maffe golfbanen. Het spel brengt een ode aan andere games met levels geïnspireerd door Super Mario, Superhot en vele andere populaire titels. De ontwikkelaars brengen het spel voor pc en iOS/Android uit, maar met de aanraakbesturing is dit bij uitstek een perfecte titel voor de Nintendo Switch. De ontwikkelaars erkenden dit en gaven toe dat ze op zoek zijn naar een uitgever voor de Switch-versie. Wellicht dat we binnenkort een aankondiging krijgen!

Tiny Tanks

Tiny Tanks is een partygame voor maximaal acht spelers waar je de controle over een tank neemt om elkaar het leven zuur te maken. Naast het schieten van projectielen kun je ook een landmijn achter je plaatsen en er is een dash-functie voor meer bewegingsvrijheid. Op Gamescom was het spel met zijn vieren te spelen en geregeld waren we aan het lachen en schreeuwen alsof het Mario Party was. Het spel kent op dit moment 25 verschillende gamemodes en de ontwikkelaars willen er nóg meer aan toevoegen. De casual insteek en het feit dat je met zeven vrienden lokaal of online kan spelen maakt Tiny Tanks een grote kanshebber op een succesvol spel voor Nintendo Switch.

FAR: Lone Sails

FAR: Lone Sails is een voertuigavonturenspel. In een uniek voertuig reis je over een uitgedroogde oceaan langs de restanten van een ooit bloeiende beschaving. Door een reeks wegversperringen en gevaarlijk weer moet je je vaartuig met wielen aan de gang houden. De artstyle is indrukwekkend en de speelbare demo wist mij te verrassen door de unieke wijze hoe je je voertuig rijdende blijft houden. Ook de muziek was een genot om naar te luisteren en ik hoop dan ook ten zeerste dat FAR: Lone Sails de Nintendo Switch aan zal doen. Fingers crossed!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Tomb Raider I-III Remastered: Oude Lara in een nieuwe outfit

0

Review Tomb Raider I-III Remastered: Oude Lara in een nieuwe outfit

29-02-2024

0

Dennis

Pokémon: Let’s Go, Eevee & Pikachu!

0

Preview Pokémon: Let's Go, Eevee & Pikachu!

05-09-2018

0

Dyon

Monster Hunter Generations Ultimate

0

Review Monster Hunter Generations Ultimate

04-09-2018

0

Icelos

Reageer als eerste!