Zelda: Twilight Princess-manga krijgt bundel met complete set

Viz Media heeft onlangs aangekondigd dat er een gloednieuwe boxset komt voor de Legend of Zelda: Twilight Princess manga.

Deze boxset zal alle 11 volumes van de serie bevatten, samen met een verzamelbare, dubbelzijdige poster. Met in totaal 2.040 pagina’s aan content belooft deze boxset een uitgebreide verzameling te worden voor fans van de serie.

De eerste Legend of Zelda-manga verscheen naar verluid al in 1986. De Twilight Princess-manga series is sinds 2016 in de maak.

De aankondiging is achterhaald via de officiële begeleidende tekst bij de Amazon-pre-order, die onlangs op het internet verscheen. Dit staat er bij de pre-order:

De manga-adaptatie van de populaire Twilight Princess-videogame, nu verkrijgbaar in een boxset! Word deel van de legende – The Legend of Zelda!

Eens probeerden tovenaars het Heilige Rijk van Hyrule te veroveren. De Geesten van het Licht verzegelden de macht van de tovenaars binnen de Schaduwkristal en verbannen hen naar het Schemerrijk achter de Spiegel van de Schemer. Nu probeert een kwaadaardige bedreiging Midna, Prinses van het Schemerrijk, en de fragmenten van de Schaduwkristal te vinden om de macht te verkrijgen om zowel het Schemerrijk als de Wereld van het Licht te regeren.

Deze boxset bevat alle 11 volumes van de razend populaire mangaserie The Legend of Zelda: Twilight Princess, samen met een verzamelbare, dubbelzijdige poster!”

De nieuwe boxset van de Legend of Zelda: Twilight Princess manga staat gepland voor release in de herfst van 2024. Pre-orders via Amazon bieden momenteel 10 procent korting. Het is echter niet bekend hoelang deze korting beschikbaar zal zijn.

Lees jij de Legend of Zelda manga en zo ja, verheug jij je op deze boxset? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Amazon.com

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

1

Erik

Dead Cells krijgt vanaf dit jaar geen nieuwe content meer

2

Nieuws Dead Cells krijgt vanaf dit jaar geen nieuwe content meer

12-02-2024

0

Karlijn

Eerste foto’s van Sora-amiibo gespot

6

Media Eerste foto's van Sora-amiibo gespot

12-02-2024

4

Karlijn

Reageer als eerste!