Youtubers Life 2 introduceert content creators

  • Media

  • 29 sep 21 om 13:21

  • Kitty

  • 0

Youtubers Life 2, dat volgende maand verschijnt, heeft een trailer gelanceerd waarin de content creators worden geïntroduceerd.

In Youtubers Life 2 ga jij aan de slag om een grote Youtube-ster te worden. Creëer je eigen kanaal en beslis welke content het beste is om te coveren: trending videogames, geïmproviseerde streamings, professionele recensies… ondertussen verken je ook nog de stad om onderweg personages te ontmoeten, missies te voltooien en alles op foto op video vast te leggen. Ook kun je samenwerken met bekende (en echt bestaande) Youtubers. In de trailer worden een paar van deze content creators geïntroduceerd.

Zo zien we Crainer, die de spelers vraagt een boot te halen om de stad te redden van een interdimensionale draaikolk. Daarnaast vraagt Laurenzside spelers om haar te helpen de ultieme grap met haar man uit te halen, terwijl spelers Paluten en GermanLetsPlay moeten helpen een interdimensionale invasie te voorkomen door de karakteristieke Klumpis op te roepen. Ook kunnen spelers InoxTag ook helpen een feest te organiseren om heel NewTube City op te vrolijken. Verder zien we nog Rubius, WillyRex, Fargan en Vegetta.

Ook PewDiePie komt langs, die in het spel vergezeld wordt door zijn hond Maya. De twee zullen spelers opdragen het mysterie op te lossen van een oplichtingsspel dat in de stad is verschenen en de betrokkenen te pakken.

Youtubers Life 2 verschijnt op 19 oktober in de Nintendo Switch eShop.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Bekijk de moves van Nigel Thornberry in video Nickelodeon All-Star Brawl

2

Media Bekijk de moves van Nigel Thornberry in video Nickelodeon All-Star Brawl

29-09-2021

0

Kitty

Netflix koopt studio achter OXENFREE

0

Nieuws Netflix koopt studio achter OXENFREE

29-09-2021

1

Willem

Reageer als eerste!