Netflix koopt studio achter OXENFREE

  • Nieuws

  • 29 sep 21 om 11:26

  • Willem

  • 0

Misschien wordt toch Netflix de “Netflix van videogames”.

De streaming-service is de laatste maanden steeds meer bezig met het uitbreiden van hun digitale aanbod. Dit moet leiden tot een platform waarbij games ook onderdeel worden van je Netflix abonnement. Hoewel het bedrijf zich eerst lijkt te focussen op mobiele games, werd vandaag het nieuws uitgebracht dat Night School Studio, de makers van OXENFREE en OXENFREE II: Lost Signals, onderdeel wordt van Netflix.

In een persbericht laat de oprichter van Night School Studio Sean Krankel weten dat de interesses van Netflix en de studio elkaar complimenteren en dat de samenwerking er natuurlijk voelt. Zowel het Netflix als het Night School Studio team zijn enthousiast om de eerste gamesstudio te zijn van Netflix en kijken uit naar wat de toekomst brengt.

Aanvullend vermeld Krankel dat de studio zal blijven werken aan OXENFREE II: Lost Signals. De game werd eerder dit jaar onthult tijdens een Indie World Showcase en zal in 2022 verschijnen voor de Nintendo Switch en andere platformen. Hoe de Netflix overname de ontwikkeling gaat beïnvloeden is nog maar te zien.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Youtubers Life 2 introduceert content creators

0

Media Youtubers Life 2 introduceert content creators

29-09-2021

0

Kitty

Super Mario Bros-film uit 1993 prijkt bovenaan Amazon charts

5

Nieuws Super Mario Bros-film uit 1993 prijkt bovenaan Amazon charts

29-09-2021

2

Mitch

Reageer als eerste!