Xenoblade Chronicles 3-presentatie tijdens Japan Expo 2022

  • Nieuws

  • 11 jul 22 om 15:52

  • Rik

  • 0

Nintendo France heeft laten weten dat ze een Xenoblade Chronicles 3-presentatie houden tijdens de Japan Expo 2022. De presentatie op 14 juli is een van de laatste show-momenten voordat de game uit komt.

De Japan Expo 2022 vindt plaats van donderdag 14 juli tot zondag 17 juli in Parijs. De Xenoblade Chronicles 3-presentatie zal plaats vinden op de eerste dag. De presentatie zal worden gehouden bij de stand van Nintendo op de Expo.

De tweet van Nintendo Frankrijk laat het volgende weten (vertaald):

Een speciale presentatie over Xenoblade Chronicles 3 voor jullie die donderdag 14 juli onze stand bezoeken op #NintendoJapanExpo !

Op het programma staat een grondige ontdekking van het gevechtssysteem en een voorproefje van de enorme wereld die jullie op 29 juli bezoeken.

Er zijn aparte tickets nodig om de Japan Expo te mogen bezoeken. Mocht je in de buurt zijn en interesse hebben, hou er dan ook rekening mee dat 14 juli de nationale feestdag is van Frankrijk en de hoofdstad dus drukker zal zijn dan normaal.

Als er grote nieuwe zaken naar buiten komen tijdens de presentatie lees je dat natuurlijk hier terug op N1-UP!

Xenoblade Chronicles 3 is vanaf 29 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

De Dualie-wapens komen terug in Splatoon 3

0

Nieuws De Dualie-wapens komen terug in Splatoon 3

12-07-2022

1

Evelyne

Gerucht: GoldenEye 007 port/remaster zit in limbo

1

Nieuws Gerucht: GoldenEye 007 port/remaster zit in limbo

11-07-2022

2

Robin

Reageer als eerste!