Xenoblade Chronicles 3 heeft geen extra download nodig voor taalopties

  • Nieuws

  • 9 jul 22 om 01:57

  • Rik

  • 2

Via Twitter heeft Nintendo bekend gemaakt dat Xenoblade Chronicles 3 standaard met zowel de Engelse als Japanse taalopties wordt geleverd.

Er is dus geen extra download nodig als je de voice over taal wilt aanpassen. Dit was anders bij Xenoblade Chronicles 2. Bij het vorige deel in de serie was het ook een optie om de game in het Japans te spelen (of in het Engels bij de Japanse versie), maar toen was er een extra download nodig. De andere taaloptie werd via een gratis DLC-pakket aangeboden in de game. Bij Xenoblade Chronicles 3 kun je gelijk aan de slag met beide talen. In de tweet laat Nintendo een korte scene zien waarin de verschillende talen elkaar afwisselen. De scene bevat geen spoilers voor het verhaal van Xenoblade Chronicles 3.

Monolith Soft heeft overigens meer aandacht besteed aan de verschillende taalopties. Onlangs konden we al melden dat de lipsynching, het bewegen van de monden in overeenstemming met de teksten, verschilde tussen de Engelse en Japanse versies.

Xenoblade Chronicles 3 is vanaf 29 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Ga jij de game in het Engels of Japans spelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Wat spelen jullie dit weekend? [9 juli]

8

Special Wat spelen jullie dit weekend? [9 juli]

09-07-2022

6

Erik

Terug kijken: Mario Party Stream in het Koopa Café!

5

Livestream Terug kijken: Mario Party Stream in het Koopa Café!

08-07-2022

7

Mitch

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

9 jul 22 om 12:29

#5853‍

3774 XP | 710 comments

Zou een beetje absurd zijn als dat wel zo was, imo.

Rik

9 jul 22 om 14:57

#5861‍

4694 XP | 668 comments

Zoals het artikel al aangeeft was dat tot en met Xenoblade Chronicles 2 wel het geval, dus het zou mij niet verbaasd hebben als het ook nu weer het geval was. De game is enorm, ik had het best begrepen als ze die functie - die toch maar weinig mensen gebruiken - achter een gratis download hadden gezet.