Xenoblade Chronicles 3 geüpdate naar Versie 2.1.0

  • Nieuws

  • 20 jul 23 om 08:35

  • Erik

  • 3

Xenoblade Chronicles 3 heeft een update gekregen naar Versie 2.1.0. Deze voegt onder andere ondersteuning met de Pyra & Mythra-amiibo toe.

Gebruik van de amiibo geeft speciale wapens voor Swordfighters. Daarnaast is de mogelijkheid toegevoegd om ze te ontgrendelen zonder amiibo. Ook heeft Monolith Soft een aantal bugs opgelost.

Xenoblade Chronicles – Versie 2.1.0 (19 juli 2023)

Toegevoegde functionaliteiten

  • Functionaliteit toegevoegd voor de Pyra en Mythra-amiibo. Door de amiibo te scannen via System > amiibo in het menu, kun je de volgende speciale voorwerpen gebruiken:
    • Pyra-amiibo
      Aegis Sword: Pyra (enkel voor Swordfighter)
    • Mythra-amiibo
      Aegis Sword: Mythra (enkel voor Swordfighter)
  • Een Nopon NPC, Miibomii, is verschenen in het Llyn Nyddwr Camp in Fornis. Door aan bepaalde voorwaarden te doen tijdens het spelen van de game, kun je de hierboven genoemde voorwerpen van Miibomii krijgen.

Bug fixes voor Future Redemeed
De volgende problemen zijn opgelost voor Expansion Pass Wave 4: Future Redeemed:

  • Het percentage verhoogd waarmee je Battle Manuals, Tactics Manuals en Strategy Manuals opnieuw verkrijgt.
  • Een probleem opgelost waarbij spelers niet het laatste gevecht nog een keer konden proberen als ze verslagen werden.
  • Een probleem opgelost waarbij sommige spelers Chapter 2-queeste Pursue Glimmer niet konden voltooien, omdat ze dachten dat ze naar het noordwesten moesten.

De Pyra en Mythra-amiibo zijn vanaf 21 juli verkrijgbaar. Ze zijn onderdeel van de Super Smash Bros-lijn, waar Pyra en Mythra tezamen een speelbaar personage zijn. Er komen ook amiibo van Noah en Mio.

Xenoblade Chronicles 3 is sinds 29 juli 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het laatste stukje DLC, Future Redeemed, kwam op 26 april uit. Rik vertelt in zijn review graag wat hij daarvan vindt.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt video Paper Mario: The Thousand-Year Door

06-05-2024

2

Erik

Miyamoto vraagt zich af waarom Pikmin nooit beter verkocht

4

Media Miyamoto vraagt zich af waarom Pikmin nooit beter verkocht

20-07-2023

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Pokémon Sleep nu verkrijgbaar voor iOS en Android

2

Nieuws Pokémon Sleep nu te downloaden op iOS en Android

19-07-2023

4

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

Selan

20 jul 23 om 12:28

#10842‍

2665 XP | 487 comments

Vet! Amiibo’s komen morgen binnen. Als ik een new game ga beginnen met Xenoblade 3, dan ga ik zeker de Aegis sword gebruiken

Martijn

20 jul 23 om 14:36

#10846‍

3586 XP | 416 comments

Pff, ik moet nog met de tweede beginnen, laat staan de derde. Als ik vervolgens kijk hoe lang ik met Xenoblade Chronicles al bezig was... Nog een lange weg te gaan. Eigenlijk ken ik Pyra en Mythra dus (nog) niet. Ja, gezien in Super Smash Bros. Ultimate, maar verder weet ik helemaal niets van ze of van hun rol in het verhaal. Moest toch maar eens beginnen met Xenoblade Chronicles 2 eigenlijk.

Amiibo van Pyra en Mythra zien er goed uit. Voor de verzameling alvast maar halen, denk ik. Eenmaal uitverkocht weet je nooit wanneer ze weer eens beschikbaar zijn (voor een normale prijs). Mis er nog een paar in de Smash Bros-lijn daardoor, zoals de Mii's, Mr. Game & Watch, westerse R.O.B. en die lelijke blokken van Minecraft. Steeds gedacht van: dat komt nog wel. Toegeven, dat zijn ook verre van mijn favoriete personages om Amiibo van te halen, die ik nu nog mis. Achteraf gezien, nog steeds niet gehaald...

WoutBurger

21 jul 23 om 09:09

#10851‍

144 XP | 26 comments

Ben ene beetje afgehaakt van Amiibo.. heb nog een aantal van mijn favoriete en mijn Shulk hou ik daar heb ik destijds 40 euro voor betaald want ik moest hem hebben..

Ga proberen om de aegiss gewoon ingame te krijgen.