Xenoblade, Bayonetta en Kirby genomineerd voor de DICE Awards

  • Nieuws

  • 13 jan 23 om 09:57

  • Dennis

  • 1

Op 23 februari worden voor de 26e keer de D.I.C.E. Awards uitgereikt. Onder andere Xenoblade Chronicles 3, Bayonetta 3 en Kirby’s Dream Buffet maken kans op een felbegeerde award!

Bayonetta 3 is genomineerd in de categorie Action Game of the Year, en neemt het op tegen onder andere Neon White en de indie hit Vampire Survivors.

Voor Family Game of the Year zijn Kirby’s Dream Buffet en Mario + Rabbids Sparks of Hope genomineerd. Andere kanshebbers zijn Disney Dreamlight Valley, Lost in Play en Trombone Champ.

Xenoblade Chronicles 3 maakt kans op de Role-Playing Game of the Year award, maar heeft concurrentie van onder andere Elden Ring en World of Warcraft: Dragonflight.

Naast FIFA 23, OlliOlli World, MLB The Show 22 en NBA 2K23 is ook Mario Strikers: Battle League Football genomineerd in de categorie Sports Game of the Year.

De D.I.C.E. Awards zijn een initiatief van de Academy of Interactive Arts & Sciences en worden jaarlijks uitgereikt aan de beste games, individuen en ontwikkelaars. De 26e editie vindt plaats tijdens de D.I.C.E Summit in Las Vegas en zal op donderdag 23 februari worden gestreamd door IGN. Een overzicht van alle categorieën en genomineerden vind je hier!

Welke spellen gun jij een felbegeerde D.I.C.E. Award? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

0

Nieuws Paul McCartney blijkt groot fan van themalied Super Mario Bros.

28-02-2024

4

Erik

Koizumi met de Joy-Con tijdens Nintendo Switch-presentatie 2017

9

Media Zes jaar geleden: eerste Nintendo Switch-presentatie

13-01-2023

6

Robin

Fire Emblem-designer ontwierp Pokémon voor Scarlet & Violet

0

Nieuws Fire Emblem-designer ontwierp Pokémon voor Scarlet & Violet

13-01-2023

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Zool

13 jan 23 om 20:24

#8302‍

1837 XP | 345 comments

Kirby verdient het!