Wave 2 Xenoblade-profieliconen nu beschikbaar via NSO

  • Nieuws

  • 4 jun 23 om 11:16

  • Robin

  • 0

Abonnees van Nintendo Switch Online kunnen tot en met 29 juni wekelijks nieuwe Xenoblade Chronicles profieliconen ontvangen!

Update 04-06-2023 11:30: Wave 2 is nu beschikbaar voor NSO-leden. De tweede wave staat in het teken van de eerste Xenoblade Chronicles. In deze wave kan je zowel iconen van het deel op de Nintendo Wii als die van de Nintendo Switch ontvangen.

Wie lid is van Nintendo Switch Online, kan elke week nieuwe profieliconen ontvangen gebaseerd op de games Xenoblade Chronicles franchise. Nintendo brengt de iconen uit in vijf rondes, waarvan de eerste nu beschikbaar is. De eerste wave staat in het teken van het recentelijk verschenen Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed.

Wave 2 staat in het teken van de Xenoblade Chronicles die op de Nintendo Wii uitkwam. De iconen die worden getoond is artwork van het origineel. In 2020 kwam de Definitive Edition uit of deze art ook wordt gebruikt in deze Wave nog niet bekend. Wave 3 staat dan weer in het teken van Xenoblade Chronicles 2 die in 2018 uitkwam en Wave 4 en 5 staan in het teken van Xenoblade Chronicles 3.

Ga jij de Xenoblade-profieliconen verzamelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition – De boer op!

0

Review Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition - De boer op!

04-06-2023

4

Dennis

Aankondiging “Persona 5 T” lijkt aanstaande

2

Nieuws Aankondiging "Persona 5 T" lijkt aanstaande

04-06-2023

4

Rik

Reageer als eerste!