Waarschuwing: Super Mario Party: Jamboree is gelekt. Pas op voor spoilers!

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 1

Mario Party-fans opgelet! Hoewel Super Mario Party: Jamboree pas aanstaande donderdag in de winkels hoort te liggen gaan er online al spoilers rond.

Omdat de Mario Party-games nu niet bepaald bekend staan om hun verhaal, is het spoiler-risico deze keer beperkt. Toch wordt iedereen die blind alle mini-games en game modi wil uitproberen aangeraden bepaalde hoeken van het internet te vermijden.

Het is tegenwoordig al bijna ‘normaal’ te noemen dat grote Nintendo-games in de week voor hun release al online verschijnen: onder andere The Legend of Zelda: Echoes of WisdomSuper Mario Bros. WonderPikmin 4The Legend of Zelda: Tears of the KingdomXenoblade Chronicles 3 en Splatoon 3 gingen Super Mario Party: Jamboree al voor. Om de fysieke exemplaren van de games op tijd in de winkels te krijgen voor release, moeten deze ongeveer een week te vroeg verzonden worden. Hier breken een aantal retailers inmiddels standaard de zogeheten ‘street date’, de dag waarop ze de game mogen meegeven. Wie Super Mario Party: Jamboree blind wil beleven, wordt aangeraden de komende dagen Youtube en Reddit te vermijden.

Zoals gebruikelijk zal N1-UP de spoilers niet behandelen voor de release.

Ook vragen wij onze leden om de spoilers niet op de site te bespreken. Wie wel al over de leaks wil praten, is van harte welkom op onze gezellige Koopa Café Discord Server! Gebruik hier wel spoiler tags ( ||spoilerbericht|| ) zodat onze community-leden die de game blind willen spelen de spoilers kunnen vermijden.

Ben jij benieuwd naar Super Mario Party: Jamboree? Onze Coen mocht het spel al uitproberen bij Nintendo en zette zeker 10 minuten aan exclusieve gameplay voor jullie online!

Super Mario Party: Jamboree komt op 17 oktober 2024 exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de spoilers opzoeken? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

0

Nieuws Super Nintendo World opent in Florida op 22 mei 2025

17-10-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Wat speel je dit weekend? [12 oktober]

1

Special Wat speel je dit weekend? [12 oktober]

12-10-2024

3

Erik

Tomb Raider-games meer dan 100 miljoen keer verkocht

0

Nieuws Tomb Raider-games meer dan 100 miljoen keer verkocht

12-10-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

4 dagen geleden

#14602‍

6065 XP | 1171 comments

LOL, spoilers voor Mario Party... xD