Voorlopig geen plannen nieuwe The World Ends With You-titel

  • Nieuws

  • 22 dec 21 om 16:31

  • Rik

  • 1

In een interview met PCInvasion hebben de producer en series director van NEO: The World Ends with You aangegeven dat er momenteel geen plannen zijn voor een vervolg. 

Het gaat om producer Tomohiko Hirano en series director Tatsuya Kando. Beide heren gaven echter wel aan dat ze nog genoeg ideeën hebben voor een derde deel in de serie en hopen ooit nog een nieuw deel te mogen maken. NEO: The World Ends with You (2021) was het vervolg op The World Ends with You uit 2007 voor de Nintendo DS. Fans hebben dus al enige ervaring met lang wachten op een nieuw deel.

Hirano zei het volgende over een nieuw deel (vertaald):

Eerlijk gezegd hebben we geen actuele plannen voor een nieuw deel. Aan de andere kant, er zijn nog vele plaatsen in de stad Shibuya die we nog niet hebben kunnen namaken in de bestaande titels, dus een deel van mij wil dat alsnog realiseren in een of andere vorm. Blijf alsjeblieft jullie passie en liefde voor de game delen – misschien laat ons bedrijf ons dan een vervolg maken.

Kando voegde daar het volgende aan toe (vertaald):

Ik heb het gevoel dat ik voor dit moment heb gedaan wat ik kon doen – NEO is een game geworden waarin ik veertien jaar aan gedachtes en emoties in kon proppen, dus ik vind dat ik het alles heb gegeven. Ik zal blijven kijken naar de fan feedback om te zien hoe ze de game hebben ontvangen, en wat van daar het beste pad voorwaarts is.

Het is geen verrassing dat er nog geen plannen zijn voor een nieuw deel: NEO: The World Ends With You wist haar interne verkoopdoelen niet te halen.

Heb jij een The World Ends With You-game gespeeld? En zo ja, vind je het zonde dat er geen vervolg lijkt te komen? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: PCInvasion via Nintendoeverything

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

1

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

1

Martijn

De Game of the Year van Robin: Monster Hunter Rise

1

Special De Game of the Year van Robin: Monster Hunter Rise

22-12-2021

3

Robin

Bravely Default II ruim 1 miljoen keer verkocht

0

Nieuws Bravely Default II ruim 1 miljoen keer verkocht

22-12-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Swift

22 dec 21 om 17:30

#2901‍

196 XP | 31 comments

Jammer. Deel 1 heb ik nooit gespeeld, maar bij deel 2 heb ik inmiddels 35 uur op de teller staan. Ik vermaak me er prima mee!