Volgende twee Poķémon WK's vinden plaats in Californië

Pokémon heeft onthuld dat de volgende twee wereldkampioenschappen beide in Californië plaatsvinden.

Pokémon Worlds werd afgelopen weekend gehouden in Honolulu op Hawaï. Trainers die genoeg Kampioenschapspunten hadden behaald voor Pokémon Go, Trading Card Game en de videogame mochten meedoen aan het grootse toernooi. Ook deden verschillende teams mee in Pokémon Unite. Het volgende Wereldkampioenschap gaat plaatsvinden in Anaheim, Californië en het jaar daarop vindt deze plaats in San Francisco, Californië. Hierdoor moet Europa nog even wachten totdat Pokémon terugkeert voor een wereldkampioenschap.

In 2022 vond deze plaats in London, het Verenigd Koninkrijk. In Europa vinden de regionale kampioenschappen, speciale events en het Europese Internationale kampioenschap wel nog plaats.

Het speciale artwork voor de wereldkampioenschappen is nog niet onthuld. Deze wordt waarschijnlijk onthuld bij het EUIC in februari of het Amerikaans Internationaal kampioenschap.  Het volgende kampioenschap vindt plaats op 15,16 en 17 augustus in Anaheim. Het jaar daarop vindt het plaats op 28,29 en 30 augustus in San Francisco. Waarom The Pokémon Company International de keuze heeft gemaakt om twee jaar achter elkaar het wereldkampioenschap in Californië te houden, is onbekend.

Wat vind je ervan dat de volgende twee Pokémon wereldkampioenschappen in Amerika plaatsvinden? Laat het ons weten in de reacties!

 

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

0

Nieuws Demo en trailer voor Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

19-09-2024

2

Rik

Marvel-update voor Fornite en LEGO Fortnite

0

Nieuws Marvel-update voor Fornite en LEGO Fortnite

19-08-2024

0

Jeroen

Silksong main image N1UP

1

Nieuws Silksong niet aanwezig bij Gamescom Opening Night Live

19-08-2024

1

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

Robin

19 aug 24 om 16:30

#14185‍

3519 XP | 524 comments

San Francisco is.... helaas een verschrikkelijke plek dus jammer dat het daar komt. Hoop dat het toch snel eens beter wordt daar.