Volgende patch Pokémon Scarlet & Violet lost vervelende bugs op

  • Nieuws

  • 21 dec 23 om 10:01

  • Erik

  • 0

The Pokémon Company laat weten dat er eind januari een patch uitgebracht wordt voor Pokémon Scarlet & Violet. Deze lost onder andere een probleem van een niet-verkrijgbare TM op.

De release van The Indigo Disk-uitbreiding kwam met twee vervelende bugs, die volgens The Pokémon Company eind januari opgelost worden met Versie 3.0.1. De patch fixt het volgende:

  • Het maakt TM223 (Metal Sound) maakbaar in Pokémon Scarlet. Op dit moment heb je daar Shieldon-onderdelen voor nodig, maar die is exclusief voor Violet.
  • Het zorgt ervoor dat Inkay op normale wijze evolueert in Malamar. Op dit moment reageren de knoppen niet meer als je ‘m onder de level 30 met Rare Candies of ander EXP Candies probeert te evolueren.

Bij wijze van excuses komt The Pokémon Company vanaf 26 december alvast met een Mystery Gift-event, waarin je 10x TM223 (Metal Sound) krijgt. Hiervoor moet je Receive Via Internet aanvinken. Zie ook onze Mystery Gift-pagina van Scarlet & Violet.

The Indigo Disk verscheen op 13 december 2023, als onderdeel van The Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding. Pokémon kondigde gisteren onverwacht aan dat er op 11 januari nog een derde deel wordt uitgebracht.

Robin noemde de extra content in onze review een genot om te doorlopen – alleen volgens hem had veel van de content al eerder in Scarlet & Violet moeten zitten.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Pokémon opent in 2024 wederom Fossil Museum in Japan

0

Nieuws Pokémon opent in 2024 wederom Fossil Museum in Japan

21-12-2023

1

Coen

Hoofdafbeelding bij The Pokémon Company deelt trailer van Scarlet & Violet's The Indigo Disk

5

Review The Hidden Treasure of Area Zero: Deel 2: The Indigo Disk - Breekt door ambitie

20-12-2023

3

Robin

Reageer als eerste!