"Voice of Cards: The Beasts of Burden" ontdekt in database

  • Nieuws

  • 28 aug 22 om 14:57

  • Rik

  • 0

Het heeft er alle schijn van dat de Voice of Cards-serie een derde deel krijgt. ‘Voice of Cards: The Beasts of Burden’ is ontdekt in de Playstation Database. De vorige twee delen van de Voice of Cards-serie kwamen ook uit voor zowel Nintendo Switch als Playstation-platforms.

Verdere informatie over de titel ontbreekt nog op dit moment. Mogelijk wordt The Beasts of Burden onthuld tijdens een Nintendo Direct, Playstation State of Play of tijdens de Tokyo Game Show van volgende maand. The Voice of Cards-serie komt uit de stal van Square Enix en is een digitale variant van een tabletop game met speelkaarten en een ingesproken Dungeon Master. Gevechten worden uitgevochten door het kiezen van de juiste kaarten en het gooien van digitale dobbelstenen.

De spelwereld in Voice of Cards bestaat – toepasselijk – uit kaarten.

Willem noemde Voice of Cards: The Isle Dragon Roars toegankelijk voor nieuwe spelers, maar te oppervlakkig voor tabletop-veteranen in zijn review. Ikzelf was iets positiever over opvolger Voice of Cards: The Forsaken Maiden. Mijn oordeel luidde dat het een zeer toegankelijke plug-en-play optie was om te kijken of tabletop-games wat voor jou zijn.

De releasedatum van Voice of Cards: The Beasts of Burden is onbekend.

Speelde jij al eerder een van de vorige Voice of Cards-games? En kijk jij uit naar een derde deel? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij wat weten we over opvolger Nintendo Switch

11

Special Wat weten we over de Nintendo Switch-opvolger?

01-05-2024

9

Robin

Team Steen wint Splatoon 3: Splatfest World Premiere

8

Nieuws Team Steen wint Splatoon 3: Splatfest World Premiere

28-08-2022

6

Rik

Mineko’s Night Market geeft teken van leven met Gamescom 2022-trailer

0

Nieuws Mineko's Night Market geeft teken van leven met Gamescom 2022-trailer

28-08-2022

2

Erik

Reageer als eerste!